Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top avond!”
Beoordeling van Pummarola Drink Ristorante

Pummarola Drink Ristorante
Geclassificeerd als nr. 1.979 van 12.870 Restaurants in Rome
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 22 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Wijk: Centro
26 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en gedronken. Gingen voor enkel een hoofdgerecht naar binnen maar door de enthousiaste service van Bujar toch ook nog een voorgerecht en een bijpassende wijn genomen. Heerlijke en ontspannende avond gehad. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank jitted2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (651)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 651 beoordelingen

14 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig restaurant. Personeel is erg vriendelijk en het eten was heerlijk. Omg vooral die tomaten soep! Lekkerste die ik ooit heb gegeten. Porties zijn goed en alles heeft een goede prijs! Zeker een aanrader

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 718betulb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2018 beoordeeld

Ligt vlakbij het pantheon en heeft ook redelijk wat tafels binnen. Vriendelijke bediening en eerlijke,verse keuken aan zeer democratische prijzen: spaghetti aan 8€ en was met lekker verse saus, kip met aardappelen aan 12 € en zeer ruime portie. Hun biefstuk was ook zeer lekker. Ook hun dranken redelijk goedkoop: frisdrank aan 3€ en ee liter spuitwater aan 3€. Weinig voor deze locatie.
Zeker aan te raden voor de snelle, lekkere hap!

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Liesje10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2017 beoordeeld

Goed eten voor een redelijke prijs. Het is er niet zo proper als je naar de muren en het plafond kijkt. Ook de toiletten, net zoals in heel Italië, zijn aan vernieuwing toe. (is het echt zo duur om een wc-bril te plaatsen? ). Voor de rest hebben we hier lekker gegeten en was de service prima. Het helpt wanneer je een mondje Italiaans kent, doch met Engels weten ze je hier ook verder te helpen.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bart s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant ligt in het centrum in een klein sfeervol straatje vlakbij het pantheon. Vriendelijke bediening en wat ik vooral fijn vond is dat je zelf kan besluiten of je gaat zitten. Bij veel restaurants in rome dringen ze zichzelf een beetje op. Hier totaal niet.

Eten is goed en veel en echt voordelig. Kwam ook nog gezellig een man spelen met een accordeon dus deze maakte de sfeer helemaal af.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank LisetteR125
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pummarola Drink Ristorante bekeken, bekeken ook

 

In Pummarola Drink Ristorante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.