Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
189 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08/10/21
Expedia.com
179 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09/10/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
149 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07/10/21
Hotels.com179 US$
eDreams189 US$
Travelocity179 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (627)
Beoordelingen filteren
628 resultaten
Waardering van reizigers
192
242
104
57
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
192
242
104
57
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 628 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2021

Met ons gezin 3 nachtjes overnacht. Het is een wat ouderwets maar met mooie stijl hotel. Ze hebben een eigen parking voor de auto en taxi's zijn er altijd binnen 3 minuten om naar centrum te gaan. Ritjes van rond de 10 euro. Het zwembad is echt goed, lekker groot, fris water en goede bediening met handdoeken, eten en drinken. Je moet er wel altijd een badmuts dragen. De kamers zijn niet heel ruim, je doucht in het bad en de airco had wat moeite de hitte van buiten (38 graden) weg te houden. 1 nacht is de airco in het hotel zelfs stuk geweest en dat was natuurlijk niet prettig maar kan gebeuren. Bedden zijn goed en de wifi is ook goed. Het ontbijt is heerlijk aan het zwembad en zeer compleet. Heerlijke koffie en zeer vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RobertHeleen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2018 via mobiele applicatie

Een zeer fijn hotel dat net buiten het drukke centrum ligt.
Het zwembad en het ontbijt zijn echt super.
Er stop een bus vlak bij het hotel waardoor de hele stad makkelijk te bereiken is.
En te voet kun je ook al makkelijk in Trastevere kom.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nokiajohnny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gianiRoma, Responsabile relazioni pubbliche van Grand Hotel del Gianicolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2018
Google-vertaling

Dear guest,
thank you very much for your wonderful review. We happily read you had a wonderful stay at our hotel. We hope to host you again. Grand Hotel Gianicolo Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2017 via mobiele applicatie

Een zeer fijn hotel dat net buiten het drukke centrum ligt.
Het zwembad eng er ontbijt zijn echt super.
Er stop een bus vlak bij het hotel waardoor de hele stad makkelijk te bereiken is.
En te voet kun je ook al makkelijk in Trastevere kom.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nokiajohnny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2017

Het hotel ligt niet gunstig: boven op een heuvel, ver van het centrum van de stad. Je kunt de koepel van de St Pieter vanuit het hotel zien, maar het ligt ver beneden. Voordeel is wel dat je vlakbij hotel een mooi panorama hebt over de stad. Maar nadeel is dus dat je afhankelijk bent van bussen om in centrum te komen. De wijk trastevere, die heel leuk is, is 15 minuten lopen de berg af.
Verder waren de kamers niet ruim; betaalde best veel voor een nacht en ik vond de prijs kwaliteit echt ver beneden maat. Personeel was apathisch en ongeïnteresseerd. Er was een feest op vrijdagavond wat voor overlast zorgde tot middernacht. Wifi deed het niet gedurende hele verblijf. Bij uitchecken moest ik vragen om een compensatie, die ik uiteindelijk kreeg (10%) maar daar kwamen ze niet zelf mee. Al met al dus gedateerd; prijs had zeker 40% lager moeten zijn vergeleken met de kwaliteit die ik ken van andere hotels.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Vriesjtd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2016 via mobiele applicatie

Hotel is goed, heerlijk ontbijt. De bedden zijn wat hard. De jacuzzi was kennelijk lang niet gebruikt. Ding spuigde deeltjes opgedroogd rubber uit de jetsream gaten.
Verder op loopafstand van het centrum gelegen. Ben je slecht ter been dan is de ligging van het hotel (heuveltop) geen aanrader.

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank robb110
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alessandro M, Responsabile relazioni pubbliche van Grand Hotel del Gianicolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2016
Google-vertaling

Dear Rob B R , Many thanks for your comments, we appreciate your note. Our daily intent is always give the best service to our guest.
Best Regards, the GHG Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken