Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rome
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk italiaans”
Beoordeling van Vinando

Vinando
Geclassificeerd als nr. 900 van 15.030 Restaurants in Rome
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 11 US$ - 44 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: Campitelli
20 september 2018 beoordeeld

Heerlijk op terras gegeten, hele leuke spontane obers, alles was top, vooral het toetje, chocoladetaartje, buiten het toeritengedoe, heel gezellig

Datum van bezoek: september 2018
Bedank svdleij61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.529)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.529 beoordelingen

24 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tweede maal hier met een paar jaar tussen.
Toffe en perfecte bediening, een (zeer) mooie wijnkaart, en in de gerechten vind je ook variatie op de klassiekers in Rome. Het eten is lekker tot zeer lekker, maar mocht net iets meer op smaak gekookt zijn of anders gezegd wat beter afgekruid.
In mijn herinnering was onze eerste keer daar iets lekkerder.
Toch blijft het een vier ook al voor de mooie beleving op dat aangename pleintje.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank liba_etc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een klein pleintje maar heel gezellig.
Veel positieve recensies gelezen.

Heel vriendelijk personeel en een leuke sfeer. Manvoi, Fabio en Joseph hebben ons bediend! Dankjewel heren!!

Heerlijke gnocchi met varkenswang. Ook de risotto was perfect! Mijn jongens hadden biefstukreepjes en lamskoteletten.
Genoten met een heerlijk glas rosé.

Top avond gehad!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank EdwinHennekeij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk tentje net buiten de drukte. Prachtige locatie in een mooi oud steegje.

Vriendelijke bediening, spreekt naast Italiaans ook goed Engels en Spaans.

Heerlijk gegeten. Pizza zoals pizza hoort.

Dit is een absolute aanrader als je even de toeristenmassa wilt ontsnappen en rustig wilt Genieten!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank maartenw2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2018 beoordeeld

Vinando zit op een rustig pleintje vlak bij de Piazza Venezia. We zijn er vroeg en kunnen nog buiten eten. Bediening allerhartelijkst, en zeer vriendelijk - zelfs voor Italiaanse begrippen - voor de kinderen. Praktisch ook: een groepje klaagt dat men niet buiten kan zitten, ondanks een kennelijke toezegging. Bediening geeft en krimp en zet er gewoon een nieuwe tafel bij. Doorlooptijden zijn goed, en we kunnen lang blijven zitten.

Op het eten is niets aan te merken: goede pizza, één van de betere carbonara's die ik in Italië at, goede tiramisu. Prijs/kwaliteit in balans, ik zou zeker nog eens terug gaan.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Gijs V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Vinando geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding