Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.464)
Beoordelingen filteren
1.464 resultaten
Waardering van reizigers
697
437
188
79
63
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
697
437
188
79
63
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.464 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juni 2016

Erg traditioneel een klassiek hotel met een heerlijk (verwarmd) zwembad en spa. De kamer was niet al te groot, maar met balkon en prima badkamer.
Goed ontbijt. Het personeel zou iets hartelijker kunnen zijn.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 3opreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 januari 2016

  • Verbleef: december 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 13 september 2015 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel
Makkelijk te bereiken en dichtbij centrum.
Wat onvriendelijk personeel in het bar en restaurant gedeelte. Altijd jammer geeft toch een wat vervelende sfeer aan je verblijf.
Kamers zijn erg goed. Geen lawaai.
Zwembad erbij en heerlijke spa.

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Eveline B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2014

Heel ruime (superior) kamer met uiticht op het zwembad en het park. Uitstekend ontbijt en lunch. Even uit het stadscentrum. Via Villa Borghese kom je aan de Spaanse Trappen (20-tal minuten wandelen). Prachtige spa en zwembad met leuke relax-ruimte. Tip: shuttle naar het centrum stopt om 19u: verleng dit tot 00u, en dit verdient een "uitstekend"...

  • Verbleef: april 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Ruben D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2014 via mobiele applicatie

Op zich geen verkeert Hotel. Maar..... Het is een beetje versleten. Het personeel aan de receptie staat in versleten kleding. Je moet betalen voor WiFi, dat slaat nergens op voor een 5 star Lux. Vraag dan gewoon 500 per kamer in plaats van 480. Op zondag om 18.00 waren de handdoeken op in de Spa. Maar dat was altijd op zondag is me verteld. Als je dat dan al weet zorg dat er meer handdoeken zijn ! Veel van die kleine dingen wat niet kan in een 5 star Lux. Ga dan down graden en maar er een 4 star van, want dan is je verwachting lager en is alles top. Oja dan moet ook de prijs nog wat naar beneden want je kan geen 480 vragen voor een kamer in een 4 star. Probleem er bij.

Verbleef: juni 2014, reisde met vrienden
Bedank Robertvonerzahl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken