Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 19:30
Opslaan
ā€‚ā€‚
Google
Manieren om Museo Nazionale di Castel Sant'Angelo te ontdekken
vanaf 21,48Ā US$
Meer info
vanaf 34,00Ā US$
Meer info
vanaf 101,42Ā US$
Meer info
vanaf 29,83Ā US$
Meer info
Beoordelingen (14.270)
Beoordelingen filteren
14.270 resultaten
Waardering van reizigers
8.408
4.433
1.143
191
95
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.408
4.433
1.143
191
95
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 14.270 beoordelingen
Beoordeeld op 23 september 2020 via mobiele applicatie

Het cafe zit dicht wat erg jammer is. Entree te duur voor wat je ziet. Het is niet druk we konden zo naar binnen. Er zijn twee toiletten boven en beneden.

Datum van activiteit: september 2020
3  Bedank Pelgrim-Nicole
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2020

Prachtige burcht die midden tussen de oude stad Rome en het Vaticaan staat en daarmee ook precies in de historie deze 2 met elkaar verbindt. Vooral op het dak heb je een prachtig uitzicht over het geheel.

Datum van activiteit: februari 2020
2  Bedank roeland17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2020

Duur en en weinig te zien voor het geld. Het uitzicht vanaf het dak is prachtig. Restaurant aldaar duur en toeristisch eten vanaf plastic bordjes en bestek. Jammer van zoā€™n mooie locatie.

Datum van activiteit: oktober 2019
2  Bedank YvonneD489
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2019

Gewoon doen. Neem ook een rondleiding, dan kom je op plekken waar je anders niet komt. Historie, van verdedigingsfort tot toeristische attractie. En met een prachtig uitzicht over Rome.

Datum van activiteit: november 2019
2  Bedank Bert d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 december 2019

Met een Roma Pass krijg je korting op de entree. Zeer mooi om te zien. Te combineren met een bezoek aan Vaticaanstad

Datum van activiteit: november 2019
2  Bedank Nance78
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken