Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker echt lekker en makkelijk..”

Two Sizes -Tiramisù in Rome-
Geclassificeerd als nr. 1 van 1.036 Dessert in Rome
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 1 US$ - 4 US$
Wijk: Parione
Gegevens restaurant
Wijk: Parione
20 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere tiramisu, er zijn verschillende smaken, maar we hebben gekozen voor de kleine klassieke, het was heel lekker. Kleine handige meeneempotjes, zodat je ze op het piazza kunt opeten. Het is een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Scenic38533611476
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.476)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 3.476 beoordelingen

3 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk cpbcept; verkopen alleen tiramisu (klein of groot) en cannoli (klein of groot) in verschillende smaken. Ik koos de originele tiramisu en de pistache-tiramisu. Alleen heel erg lekker en leuke kleine bakjes, waardoor je verschillende smaken kunt proberen zonder meteen propvol te zitten.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank MichelleH6655
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekkere tiramisu! Kleine winkel voor maar een paar zitplekken maar je kan het makkelijk onderweg eten. Helemaal waard om hier naar toe te gaan.

Datum van bezoek: juni 2021
1  Bedank Rawa I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige tiramisu, erg lekker en niet al te duur! Ook leuk om verschillende smaken uit te proberen die je in Nederland niet zo snel ziet. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank harmpjee123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de aanbeveling van TripAdvisor zijn we de Tiramisu bij TwoSizes gaan proeven.. De Tiramisu bieden ze in vele varianten aan en wat een kadootje om te proeven echt overheerlijk. De bediening is aardig en gelukkig was het nog rustig maar dat zal wel aan de tijd van het jaar liggen denk ik.

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank Vivian K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Two Sizes -Tiramisù in Rome- bekeken, bekeken ook

 

In Two Sizes -Tiramisù in Rome- geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.