Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.025)
Beoordelingen filteren
1.025 resultaten
Waardering van reizigers
298
541
144
26
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
298
541
144
26
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.025 beoordelingen
Beoordeeld op 5 september 2017

Prima hotel met fijn bed en klein balkon. Ontbijt was prima maar niet bijzonder. Locatie goed, dichtbij trein en metrostation. Verbeterpunt is echt de service en vriendelijkheid van het personeel. We voelden ons niet echt welkom en kregen tot 2 keer toe foutieve informatie (over metrotijden en over de locatie van een bezienswaardigheid).

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Angeliquet173
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H3243GM, Direttore van ibis Styles Napoli Garibaldi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest, thanks for the review.
I am particularly sorry for your impression on our staff, which is one of our strengths appreciated by our customers. I guess it was an exceptional circumstance and so I apologize for the incident.
I hope to see you again soon.
Gennaro Esposito

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2017

Vriendelijk personeel, goed ontbijt, keurige kamer. In de kamer gemist koffie/thee voorziening en tissues. Gelegen op loopafstand van het oude centrum. Dit te bereiken via een wat minder "frisse" buurt. Gemakkelijk: digitaal in/uitchecken.

Kamertip: Hotel na aankomst met "Alibu"s vanaf vliegveld te bereiken voor de hoofdingang van het station langs. Is een beetje ingewikkeld i.v.m. met bouwwerkzaamheden. Ook bus terug is een beetje zoeken.
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Bedank 976gerhardt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2016

Het hotel ligt vlakbij het centraal station en in het oude cenrtum van Napels wat erg handig is i.v.m . het openbaar vervoer . Het personeel is vriendelijk ,de kamer ruim en schoon maar het ontbijt is van slechte kwaliteit en stelt echt niets voor. Het hotel is ook erg gehorig je hoort de buurman snurken en de de lift maakt veel lawaai.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Ronald H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H3243GM, Direttore van ibis Styles Napoli Garibaldi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest, thank you for your review
I'm sorry you did not appreciate our breakfast which is above the standard normally expected for an "economy" hotel and the noise that you experienced. Our hotel is completely soundproofed, both internally and externally. I'm sorry for your note. I hope to regain your confidence during the next stay
See you soon
Gennaro Esposito
General Manager
ibis Styles Napoli Garibaldi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2016

begin november dit hotel geweest. Het personeel is uiterst vriendelijk en het ontbijt echt top, Italiaanse koffie heerlijk en volop crousantjes en Italiaanse lekkernij. Het hotel ligt bij een spoorbaan maar daar hoor je niets van. Kamers zijn modern en schoon. Het hotel ligt in een achterbuurt, dus wees gewaarschuwd......

Kamertip: neem een kamer aan de voorkant, minder lawaai van treinen
  • Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marcelros62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2016

Centraal gelegen, vriendelijke medewerkers. Schone ruime kamer en badkamer en een uistekend ontbijtbuffet.
Kortom: een aanrader voor verblijf in Napels. Vanuit het hotel in enkele minuten per metro of trein op weg naar de Vesuvius, Pompeji of de prachtige bezienswaardigheden in de stad.

Verbleef: oktober 2016
Bedank Herman S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken