Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dikke aanrader, leuk zitten op het terras!”

AZZ! Italian Tavern - Sorrento
Reserveer een tafel
2
ma 27/9
20:00
Geclassificeerd als nr. 28 van 321 Restaurants in Sorrento
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
19 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt super lekker gegeten! Echt Italiaans eten, vriendelijke bediening, moeder en dochter met een kol die echt moeite doet voor je eten. Dikke aanrader, verwacht je niet voor deze locatie. Hier komen we vaker terug!

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank 947emmav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raffaele g, Proprietario van AZZ! Italian Tavern - Sorrento, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2021
Google-vertaling

Thank you Emma!! :) You're adorable!! :*

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.460)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.460 beoordelingen

29 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk authentiek Italiaans eten. Het personeel is vriendelijk, de wijn erg goed alsmede de sfeer. Je zit wel aan de drukke winkelstraat maar dat vind ik persoonlijk juist leuk.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank Heleen M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raffaele g, Proprietario van AZZ! Italian Tavern - Sorrento, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2021
Google-vertaling

Geweldig :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Must go! Kleinschalige taverne, gerund door een Italiaanse familie. Heerlijk authentiek italiaans eten. Superaardige fijne en ontspannen mensen. Top bediening!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Mathijsopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raffaele g, Proprietario van AZZ! Italian Tavern - Sorrento, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2021

Wauw!!! Dankjeeeeee Holland. We wensen je het beste in het leven.
Raffaele e Famiglia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Jammer van de table service.

Vanavond heerlijk gegeten met mijn vriendin. Ik heb de ravioli caprese gehad, mijn vriendin de penne all arrabbiata. Dessert erg verrassend. Samen een fles wijn gedronken, word aan tafel open gemaakt. De dame kreeg het kelnersmes niet in de kurk met als argument dat ze dat alleen thuis doet. Wat ik alleen jammer vond is dat ze €7 table service hiervoor vragen. Geen idee of dit gewoonlijk is, misschien omdat het in de hoofd-winkelstraat is. We hebben al meerdere restaurants gehad in Sorrento en dit is wel het eerste restaurant die dat vraagt.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank matty198561
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
raffaeleg691, Proprietario van AZZ! Italian Tavern - Sorrento, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2020

Bedankt voor de leuke recensie en de leuke dingen die je hebt geschreven. Het spijt me dat u niet blij was dat u voor de dienst betaald had, wat in uw geval 7 € over het totaal of 10% is. De service- en dekkingstoeslag is gebruikelijk in Italië en in veel andere landen, waar u het niet op de rekening ziet, zit het verborgen in de kosten van elk gerecht.
vriendelijke groeten
Raffaele

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend restaurant. Twee avonden heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening. En dat voor een normale prijs! Top!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank andrew7378
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die AZZ! Italian Tavern - Sorrento bekeken, bekeken ook

 

In AZZ! Italian Tavern - Sorrento geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.