Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede luch”
Beoordeling van Amalfi Terminal

Amalfi Terminal
Reserveer een tafel
2
za 28/11
20:00
Geclassificeerd als nr. 66 van 113 Restaurants in Amalfi
Gegevens restaurant
30 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere lunch voor een nette prijs. We hadden salade, ham en inktvisringen.
Goede en vriendelijke bediening

Datum van bezoek: september 2020
Bedank alexhU3350HS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (225)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 225 beoordelingen

8 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij een bezoek aan amalfi bij deze tent op het terras terecht gekomen. Leuk om alle mensen die naar de bussen en boten gaan voorbij te zien komen. Als lunch hadden we de toast terminale ofwel club sandwich en tomaten salade. Allebei prima gerechten. Gezien de drukte was het wel even aandacht vragen van het personeel wat continu druk was.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank steven26111987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2019 beoordeeld

Voor we de boot terug opgaan vlug een drankje
Wel leuk : we kregen enkele stukjes pizza aangeboden bij ons drankje Aanrader !!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Hilde D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld

Wij hebben er een super lekkere lasagne gegeten en lekkere cocktails gedronken. De Lemon-Spritz is zeker een aanrader!
Vriendelijke bediening en een mooi uitzicht over de kust. Als we nog eens in de buurt zijn gaan we zeker nog eens langs!

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Matthias24021988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2017 beoordeeld

Zeer lekkere pasta gegeten met prima bediening. Leuk terras met zicht op de Amalfikust. Ik zou het zeker aanraden.

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank elienhannes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Amalfi Terminal bekeken, bekeken ook

 

In Amalfi Terminal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.