Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zou hier niet meer terugkomen!”
Beoordeling van La Pappardella

La Pappardella
Geclassificeerd als nr. 109 van 4.103 Restaurants in Valencia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 23 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: La Seu
15 maart 2020 beoordeeld

alle beoordelingen gelezen en ja dan ga je er heen, jammer hadden wij niet moeten doen, allereerst reserveer je voor 20.00 uur en dan kom je is alles dicht, om 20.05 gaat alles open met een chagrijnig gezicht (waarschijnlijk de eigenaar) en dan het licht aan, muziek op etc. Ja ik zou als eigenaar ietsjes eerder open gaan, heb je tijd om alles te regelen voordat er klanten komen maar dat is waarschijnlijk uit de tijd! wij hebben genomen: Carpaccio de carne vooraf (heel veel olie!)
en tartar de tono (zou zo uit een blikje gekomen zijn) en als hoofdgerecht de Ravioli Bufala en Ravioli ai citrici, alles met heeeeel veeeeel saus, jammer.
Ook de smaak is niets bijzonders, helaas.
Er wordt herhaaldelijk gezegd; home made, maar daar hebben wij onze twijfels over. ook plakt alles, de pepermolen de tafel etc. etc.
Misschien ietsjes eerder open gaan dan heb je ook tijs om een keertje de tafel en attributen te reinigen, maar voor ons hoeft het niet meer.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dries d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.700)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.700 beoordelingen

4 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Beste Italiaan van Valencia, overheerlijke pasta op een terras met prachtige locatie. De bediening was super.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank ToonW46
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaDoyen, Director General van La Pappardella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2020

Hi Toon W

Thanks for your opinion.

We are glad to know that you have enjoyed our food and terrace.

Greetings,

Laura.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2020 beoordeeld

Zeer goed restaurant heerlijke gerechten ook glutenvrije pasta ( echt uitzonderlijk) Zoals reeds eerder door gasten benadrukt de pasta vongole is zeer goed ook goed keuze aan wijn. En toch betaalbaar. dag 1 was rustig maar dag 2 (zaterdagavond) was zeer rumoering

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 151willemn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaDoyen, Propietario van La Pappardella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2020

Hi 151Willemn

Thanks for your opinion.

We are glad that you enjoyed the food and also the gluten-free food.

We hope you visit us again.

Regards,

Laura.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2019 beoordeeld

Heerlijke pasta vongole op en heerlijke wijn. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Fleur0203
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaDoyen, Propietario van La Pappardella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2019

Hi Fleur012

Thanks for your opinion.

We are glad that you enjoyed our pasta and wine.

See you soon.

Greetings,

Laura.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Italiaans restaurant (zonder pizza’s!)
Wel heerlijke andere Italiaanse gerechten. Ze maken hun pasta’s helemaal zelf/vers en dat proef je! Vult ook flink!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank GieSound
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaDoyen, Propietario van La Pappardella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2019

Hi GieSound

Thanks for your opinion.

We are pleased to know that you enjoyed our pasta.

We hope you visit us again soon.

A greeting,

Laura.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Pappardella bekeken, bekeken ook

Valencia, provincie Valencia
 
Valencia, provincie Valencia
Valencia, provincie Valencia
 

In La Pappardella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding