Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Plaza de la Reina te ontdekken
vanaf 73,78 US$
Meer info
Valencia privéwandeling
18 beoordelingen
vanaf 210,00 US$
Meer info
vanaf 743,52 US$
Meer info
Beoordelingen (1.042)
Beoordelingen filteren
1.042 resultaten
Waardering van reizigers
446
482
99
12
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
446
482
99
12
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.042 beoordelingen
Beoordeeld op 30 november 2019 via mobiele applicatie

Als je goed hé ogen de kost geeft zie je veel mooie gebouwen.
Ook zeer centrale ligging waar je steeds weer uitkomt of vertrekt.
En lekkere ijssalons.
Voor tapas en drankjes zijn leukere terrassen zonder de hop on hop off bussen en taxi's

Datum van activiteit: november 2019
Bedank 750jwd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2019

Aangenaam en zeer centraal gelegen plein. Hier kan je ondergronds parkeren, en van hieruit de volledige oude binnenstad bezoeken. Alles wat het bezoeken waard is ligt vanaf hier op stapafstand.

Datum van activiteit: september 2019
2  Bedank Roland R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2019

Mooi plein in het centrum van de stad. De geschiedenis die Valencia heeft kun je hier heel goed 'proeven'.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank Dennis v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2019

Op dit plein vertrekken de Hop on Hop of bussen. Het is er erg gezellig en druk. Diverse terrassen waar je kunt zitten en waar je je medemens kunt bekijken. Erg gezellig

Datum van activiteit: september 2019
Bedank In_J0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2019

de bussen en taxi stoppen er massaal en rondom terrasjes maar zou zelf even achter de kerk om lopen naar Plaze de Virgin

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank linda l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken