Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 14:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Ayuntamiento de Valencia te ontdekken
vanaf 732,05 US$
Meer info
vanaf 105,06 US$
Meer info
Beoordelingen (626)
Beoordelingen filteren
626 resultaten
Waardering van reizigers
272
291
56
6
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
272
291
56
6
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 626 beoordelingen
Beoordeeld op 27 februari 2020

Dit stadhuis moet je van binnen gezien hebben. Echt prachtig.
Ook een beetje geschiedenis van Valencia.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank TonvB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2020

Het stadhuis van Valencia is zeker de moeite waard om een (kort) bezoekje te brengen. Bovendien is het gratis. Jij (en je gebeurlijke tas) ondergaat wel een scan zoals op de luchthaven. Niets erg.
Na de controle valt onmiddellijk de monumentale hal en trap op. Boven zijn enkele mooie zalen. Ook het zicht vanop het balkon dat uitgeeft op plein is zeer aardig.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Georges D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 december 2019 via mobiele applicatie

Na strenge controle valt vooral het mooie trappenhuis op met fraaie raampartij.
Mooie grote zaal, die nu multifunctioneel is.
Vanaf bordes fraai uitzicht over plein.

Datum van activiteit: november 2019
Bedank 750jwd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2019

Het stadhuis van Valencia is een doorsnee mooi gebouw, maar niet echt de moeite om er een grote omweg voor te maken.

Datum van activiteit: september 2019
2  Bedank Roland R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2019

Je moet er zijn voor je Valencia card .. heel vriendelijke mensen. Het gebouw is indrukwekkend , dit moet je gezien hebben

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank poepi2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken