Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 14:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Palacio del Marques de Dos Aguas te ontdekken
vanaf 56,49 US$
Meer info
vanaf 22,60 US$
Meer info
vanaf 83,15 US$
Meer info
Beoordelingen (1.927)
Beoordelingen filteren
1.927 resultaten
Waardering van reizigers
1.237
558
117
8
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.237
558
117
8
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.927 beoordelingen
Beoordeeld op 16 november 2019

Dit paleis was jammer genoeg gesloten toen wij er langskwamen. Maar...... dit doet niet af aan de schoonheid langs de buitenkant. Alles is er weelderig, en indrukwekkend, aan. Een absolute aanrader.

Datum van activiteit: november 2019
2  Bedank Roland R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2019

Wat een rijke weelde - niet te geloven dat iemand in die tijd waar er zoveel mensen honger leden en armoede kenden, iemand zoveel rijkdom kon verzamelen ! Maar dat is van alle tijden denk ik dan.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank poepi2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2019

Zeker doen maar snap de combi met het keramiek niet, het een geeft geen meerwaarde aan het andere....

Datum van activiteit: november 2019
Bedank Fania1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2019

had zelf iets meer tegel werk verwacht maar de aangeklede kamers vol spiegels waren zeker wat foto`s waard

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank linda l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2019

de luxe die je er aantreft doet je even weg dromen hoe het vroeger was ,alles is in perfecte staat te bezichtigen ,gewoon prachtig.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank katrien_de_herdt1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken