johnmetz66

slechtste accommodatie ooit

3,0 van 5 bollen24 apr 2022 beoordeeld
Zeer oud en gedateerde appartementen. onderhoud is slecht en ziet er allemaal oud en goedkoop uit. bedden hebben nog losse lakens i.p.v dekbedden en die je dus elke nacht een paar keer moet goed leggen. lakens en handdoeken worden ook paar 1x per 8 dagen verschoond. verder krijg je maar 1 handdoek voor de vaat.
Datum van verblijf: april 2022
Kamertip: uitzicht is wel ok, maar of dat heel belangrijk is?
1.1 km van Apartamentos Esmeralda Suites
1.5 km van Apartamentos Esmeralda Suites
Aan het strand
Meer hotels in Calpe bekijken
Beoordeeld op 5 februari 2018

Reeds een 8-tal keren geweest en steeds zeer propere appartementen. Gemeenschappelijke Deen zijn zeer goed onderhouden. Zwembaden zijn verzorgd en ook wekelijkse wissel is ok. Zeker qua prijs/kwaliteit een aanrader.

Datum van verblijf: november 2017
Direccion R, Dirección van Apartamentos Esmeralda Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2018

Beste Christian F, Bedankt voor het kiezen van AR Roca Esmeralda tijdens deze jaren, we willen je ook bedanken voor het reflecteren van je tevredenheid na het passeren van het hotel en het beoordelen van alle aspecten van je verblijf. Het was een genoegen om je bij deze gelegenheid te hebben ontvangen en we hopen je echt te mogen verwelkomen in AR Roca Esmeralda. Ontvang een hartelijke groet

Beoordeeld op 2 februari 2018

Wij verbleven een weekje in de Esmeralda Suites en het heeft onze verwachtingen overtroffen. Niettegenstaande we slechts met drie waren, verkozen we een ruimer tweeslaapkamer-appartement, zodat niemand in de woonkamer moest slapen. Een goede keuze, want zo hadden we ook meteen twee badkamers. Rest appartement was ruim en proper, en van op het terras op de 19de verdieping hadden we een prachtig uitzicht over Calpe. Goede ligging, want op slechts een 200 meter van de strandpromenade met vele cafeetjes en restaurants. Kook je liever zelf, dan heb je vlakbij twee grote Spaanse supermarkten.
Verrassend waren de vele wandelmogelijkheden: een mooie tocht rond en op de iconische rots van deze badstad (zeer goed te doen tot aan de tunnel in de rots, nadien wordt het gevaarlijker en is het enkel aan te raden voor meer ervaren wandelaars) en ook het ecologische wandelpad naar "Les Bassettes" was de moeite. Verder boekten we een uitstap naar Valencia via gotui.com: perfecte organisatie en een correcte prijs. Wij betaalden 55 euro per persoon voor vervoer met opstap voor onze accomodatie en in die prijs zaten er ook twee betalende bezoeken inbegrepen in Valencia. Alternatief kan je ook met de wagen gaan (maar huur wagen+benzine+tolwegen+parking zou de rekening ook doen oplopen) of met het openbaar vervoer (maar bussen Alsa doen er bijna drie uur enkel over vermits zij langs verschillende dorpen rijden terwijl onze bus rechtstreeks de afstand aflegde in 1u15min).

Datum van verblijf: januari 2018

Beste MomixB,

Bedankt voor het kiezen van AR Roca Esmeralda voor uw recente verblijf in Calpe, we waarderen het dat u een moment hebt gevonden om met ons en de rest van de gebruikers van de site deze vriendelijke mening over uw verblijf in het hotel te delen. We zullen deze opmerking met genoemde afdelingen delen als gefeliciteerd namens u.

Het was een genoegen om u te verwelkomen in Calpe op deze gelegenheid en het zou fijn zijn om de kans te hebben om je snel weer terug te zien in het hotel.

Vriendelijke groeten.

Beoordeeld op 25 april 2017 via mobiele applicatie

Zeer mooie appartementen met 2 slaapkamers en slaapbank.
Langs 2 kanten een balkon met een zeer mooi uitzicht.
Kwaliteit / prijs zeer goed.
Appartement was zeer proper, wel wat problemen om in te checken wegens vertraging van vlucht en aankomst op een laat uur maar los daarvan zeer goede en vriendelijke bediening.

Datum van verblijf: april 2017
Dirceccion R, Dirección van Apartamentos Esmeralda Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2017

Dear PAMADERO,

Dank u voor het kiezen van Emerald Suites Unitursa, we zijn blij om te weten dat uw verblijf bij ons was aangenaam en we hopen de kans om opnieuw te mogen verwelkomen hebben.

Met vriendelijke groeten.

Beoordeeld op 12 oktober 2016 via mobiele applicatie

Hier een kleine 2 weken verbleven in een 3k appartement. Mooi uitzicht op de 15e verdieping op de Ifach rots. Appartement wordt 1 x p/w voorzien van bedlinnen en handdoeken. Ligging is op 3 minuten lopen van zandstrand. Of je kiest voor de zwembaden bij het complex of het tegenoverliggende gelijknamige hotel. Er is een afgesloten privé parking voor 9€ per dag. Weer in september is lekker, altijd buiten kunnen eten. Ideaal is de ruime living en balkon. Twee badkamers en keuken met oven en magnetron. Ontbreekt er iets in de inventaris dan even melden bij facilitaire dienst van Esmeralda Hotel en het wordt direct opgelost. Dat was iig bij ons het geval: kapotte lamp en tafel werden zonder discussie vervangen. Ideaal is een tweede balkonnetje met wasmachine. Zeer de moeite waard en goede prijs kwaliteit. Calp is een bezoek waard leuke winkeltjes of de rots beklimmen. Is geen probleem zelfs niet voor ongeoefende mensen als wij. Een bezoekje aan het nabijgelegen Alicante en Benidorm is ook de moeite waard.
Aanrader!

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 13 september 2016

Wij zijn het intussen wel gewend dat appartementen niet goed schoongemaakt worden, dus doen wij dit direct zelf. Wij zijn beiden blond, maar de zwarte haren waren niet te tellen. Verder is het jammer dat je zelf om wisselen van bad en beddengoed moet vragen.
Airco werkte niet. 34gr.! binnen. Gelukkig snel gerepareerd

Kamertip: Een hoge verdieping, aparte bedden en aparte kussens. Dus niet een grote brede "rol"
Datum van verblijf: september 2016