Peter O

Super hotel, aanrader

4,0 van 5 bollen30 nov 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Leuk hotel net buiten de strandboulevard. Mooie privé sauna aanwezig, goed restaurant, ontbijt divers en goed verzorgd. Zeer vriendelijk personeel dat er alles aan doet je verblijf zo goed mogelijk te maken. Alles daarnaast schoon en goed onderhouden. Aanrader als je de grote toeristische hotels wilt ontlopen!
Datum van verblijf: november 2019
Gereageerd 4 dec 2019
Dear Guest,

Thank you for sharing your opinion with us and for your recommendation.
It was a pleasure to make your stay relaxing in our facilities.
We wait for you in your second house!

Best regards.

0.9 km van The Cookbook Gastro Boutique Hotel & Spa
Piscina en la azotea
Meer hotels in Calpe bekijken
Beoordeeld op 7 oktober 2019 via mobiele applicatie

We Hebben nog wel even getwijfeld of we dit hotel zouden boeken omdat het niet aan het strand ligt maar hebben geen seconde spijt gehad. Uiteindelijk is de boulevard maar een minuut of 10 lopen en zit je wel in een oase van rust. Zeer vriendelijk personeel, dat altijd behulpzaam is, niets is ze teveel. 2 uitstekende restaurants bij het hotel, Komfort (BIb Gourmand) (waar ook het uitstekende ontbijt is) en Beat, het restaurant met een Michelin ster. (Zeker een avond doen!)
De kamers hebben een groot terras met een zitje en ligbedden. De kamer en de hele accommodatie is zeer schoon.
Een mooi zwembad is er met handdoek service.
Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: oktober 2019
ExperienceManager, . van The Cookbook Gastro Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2019

Dear Guest,

We are delighted for your nice comments!
Our small separation to the beach support our relaxing atmosphere.
It will be a pleasure to all the staff of The CookBook to receive you again soon!

Kind regards.

Beoordeeld op 5 oktober 2018

Dit hotel ligt in een rustige omgeving op wandelafstand van het strand, de rots en de binnenstad. Het was leuk om de auto te parkeren op hun domein en niet langs de straat. Zodra we op het domein kwamen, hadden we iets van: dit ziet er heerlijk uit. Een oase van rust, prachtig ingericht, heerlijke spa faciliteiten, modern en gezellig restaurant, leuk terras en heel vriendelijk personeel. Wij waren verrast door de lage prijs! Onze kamer was prima, we hadden zelf een terras met 2 zonnebedden: heerlijk! Toegevoegd aan het lijstje: om terug te keren!

Kamertip: Vraag een kamer op de eerste verdieping, dan heb je een ruim terras!
Datum van verblijf: oktober 2018
dmthecookbook, Guest Experience Manager van The Cookbook Gastro Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2018

Dear guest,

We are delight and thankful about your words.
You have the Cookbook Hotel as your second home in Calpe.
All the staff will be glad to accommodate you time after time.

Regards,

Beoordeeld op 17 juni 2018

Uitstekend gastronomisch hotel met 17 kamers. Tot aan het strand en de historische wijk is het ongeveer 30 minuten lopen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het gebruik van koffie en thee is gratis. Je kreeg een spa gratis aangeboden voor 40 minuten. Ontbijt erg goed. In buffetvorm en je kon van een kaart doorgeven als je iets warms wilde, bv eieren op allerlei manieren gemaakt enz. Een plaatje om te zien zo mooi klaargemaakt. Ook de lunch en diner. Werkelijk zo mooi gemaakt, inderdaad een schilderij, en ook nog eens verrukkelijk. Jammer om het op te eten. Erg culinair. Zwembad met luxe bedden, handdoeken inbegrepen. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2018
dmthecookbook, Guest Experience Manager van The Cookbook Gastro Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2018

Dear Guest,

We are delighted for your nice comments, we do appreciate you have enjoyed a gastronomic experience with us at The Cookbook Gastro Boutique Hotel&Spa.

We will be glad to see you again soon.

Regards,

Beoordeeld op 16 maart 2018 via mobiele applicatie

Mooi, rustig hotel met zeer goede restaurants. Zowel ‘Beat’, het gastronomisch restaurant als ‘Komfort’, het gewone restaurant waren een bezoek waard. Zeer lekkere keuken !
Het ontbijt was goed, maar enkel in het weekend een eitje te krijgen. Op maandag was er niks extra voorzien, in tegenstelling tot het weekend, waar we een bordje met vlees en vers gesneden fruit kregen. Ze zouden misschien beter buffet voorzien voor vlees, kaas en vers gesneden fruit en misschien ook wat meer keuze in de confituren voorzien (nu was er enkel aardbei en appelconfituur). Dan zou het top zijn.

Datum van verblijf: maart 2018
dmthecookbook, Guest Experience Manager van The Cookbook Gastro Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 maart 2018

Dear Customer,

Thank you so much for sharing your gastro-experience.
Your opinion will help us to improve.
Hope to receive you again and make you get the best out of experience with us.

Kind Regards,

Beoordeeld op 19 oktober 2017 via mobiele applicatie

We zitten momenteel in dit mooie en rustige hotel. Het personeel is ontzettend vriendelijk! De kamer (104) is eenvoudig maar prima, mag wel een opknapbeurtje gebruiken, maar het is schoon en goed voor een weekje vakantie.
Het hotel heeft 17 kamers en ligt in een zeer rustige wijk, dus houd je van rust dan zit je hier op het juiste adres. Ze hebben twee restaurants hier en wat we tot nu toe hebben gegeten zijn schilderijtjes op het bord die verrukkelijk waren. Er is ook een spa bij......eerste keer is gratis, vervolgbezoek betaal je €30,- pp voor 40 minuten. Dat is het in onze ogen helaas niet waard. De spa bestaat uit een bubbelbad, zwembad, stoombad(die het niet echt goed doet) en een sauna(die te heet staat).
Het ontbijt is erg goed, is prima wat er aangeboden wordt. Je kan naast wat er staat aan ontbijt ook nog wat extra bestellen bijv gepocheerd ei, gebakken ei etc etc.
Ik zal dit hotel zeer zeker aanbevelen bij andere mensen, we genieten hier echt!

Datum van verblijf: oktober 2017
dmthecookbook, Guest Experience Manager van The Cookbook Gastro Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2017

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your gastro experience with us.
We are delighted to read that you are enjoying your time at the hotel.

Best Regards