Super de luxe hotel op 300 m van het strand. Bij binnen komen in de zeer ruime lobby viel direct de lekkere frisse geur op van deze ruimte. Aan de receptie zeer vriendelijk personeel, die hun best doen om al de nodige info te geven over het hotel en daar buiten. Liften die zeer snel naar boven en beneden gaan. Leuke skybar op verdieping 29 met redelijke prijzen voor de dranken. Zeer vriendelijke poetsdames die alle dagen de handdoeken verversen (ook al lagen die niet op de grond) en de kamers een frisse beurt gaven. Alle dagen stonden nieuwe 2 flesjes water op de ijskast. Het ontbijt buffet zeer uitgebreid, en regelmatig bijgevuld. Buiten kaviaar zou ik niet-weten wat er niet lag. De tafels werden voorzien van een nieuw tafelkleed telkens als klanten de tafel verlieten. Je eitje werd a la carte bereid met al wat je er bij wenste.Ruim zwembad op 1ste verdiep met voldoende zetels en gratis handdoek. Merk op dat ik het woord "zeer" veel heb gebruikt. Nooit meegemaakt dergelijke top niveau.Dikke proficiat aan al het personeel.