Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.326)
Beoordelingen filteren
1.326 resultaten
Waardering van reizigers
685
524
82
21
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
685
524
82
21
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.326 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juli 2018

Zeker en vast een aanrader. De kamers zijn ruim en de bedden zijn comfortabel. Er is een privéparking onder het hotel aanwezig voor nog geen 20 euro per dag. Het hotel ligt aan een druk rond punt, maar hier heb je op de 12e etage geen last van. Nog geen 100 meter verwijderd van de metro. Superleuk dat je in de kaer een gsm met 4G ter beschikking krijgt om mee te nemen in de stad. Dit was heel handig om apps zoals google maps te gebruiken tijdens de verkenning van de stad. Zeer vriendelijk personeel en lekker buffetontbijt. Zeer lekkere roomservice! Wij hadden een kamer met zicht op de stad, wat zeer aangenaam was.

Kamertip: Hogere kamers hebben minder straatlawaai.
Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank dakotaheyvaertbuys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClaridgeMadrid, Recepcion van Hotel Claridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2018
Google-vertaling

Dear Customer;
We are very happy that you liked our location, staff, rooms, cell phone and restaurant, this makes us proud and encourages us to continue working even harder to give them the best possible service.


Receive a warm greeting from the entire Claridge Hotel team and we look forward to future visits to Madrid.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2018

Hotel ligt goed gelegen nabij metro en uitvalswegen. Kamers zijn schoon. Airco is naar eigen wens in te stellen. Strenge man achter de receptie, verder is personeel vriendelijk. Niet iedereen spreekt Engels. Restaurant biedt goed eten maar geen uitgebreide kaart. Claim dat men roomservice biedt klopt voor geen meter. Tot 20 uur alleen keuze uit drie sandwiches! Restaurant is pas om 20 uur open. Fitness is wel perfect! Prima hotel maar vier sterren is overdreven. Er is verder geen extra service die vier sterren zou rechtvaardigen.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank imustra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel bezoek ik graag. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Het hotel ligt naast metro station conde de casal ca 100 meter. Bakkerij voor het ontbijt ca 100meter. Supermarkt ook ca 150 meter. Zeker een aanrader en als ik terug ga naar madrid ga ik er zeker weer naar toe

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ZBM80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2016 via mobiele applicatie

Schone en ruime kamer. Lakens en handdoeken zijn soms sleets. Er is geen enkel extraatje dat het hotel bijzonder zou maken, maar bijna alles wat je nodig hebt is er. Behalve bijvoorbeeld tissues in de badkamer, deze ontbreken.
De Wi-Fi verbinding is slecht en valt steeds weg. De kamers zijn gehorig, wat vervelend is als je rumoerige buren hebt. Maar het geluid van buiten hoor je bijna niet.

Ook het ontbijt is bepaald niet bijzonder...: er is weinig vers fruit, het meeste fruit komt uit blik. De gebakken eieren zijn koud en heel vet. Er is veel gesuikerd brood zoals donuts. Je kunt zelf brood roosteren. De placemats zijn helaas smoezelig vies. Er is bij het ontbijt goede (nespresso) koffie in drie sterktes en je kunt maken zoveel als je wilt.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank RWdeK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClaridgeMadrid, Hotel Claridge van Hotel Claridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for kindly taking the time to write a review on TripAdvisor, as it is only through feedback that we are able to improve upon the services we deliver to our guests.

While we are delighted that you were pleased with the room you stayed in and our level of service, we were understandably disappointed to hear you were less than happy with other aspects of your stay.

Your feedback and comments are extremely valuable to us and we would welcome the opportunity to welcoming you again with us in the near future.

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2016

Mooi hotel op goede locatie in Madrid, goed en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Goede parking. Wij hadden een familiekamer die bestond uit twee geschakelde luxe kamers. Zeer ruim, schoon en mooi. Enorme fitness waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Bezienswaardigheden goed bereikbaar met bus die voor de deur stopt of metro. Sol Supermarkt op korte afstand. Ontbijtbuffet in relatief kleine ontbijtzaal goed gesorteerd. Personeel vriendelijk. Tophotel.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 68Lin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClaridgeMadrid, Hotel Claridge van Hotel Claridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2016
Google-vertaling

Dear costumer,

Thank you for taking the time to post your review and for sharing your fantastic comments. We are delighted you hold us in such high regard and would recommend us to everyone. The contemporary and smart design of our rooms offer our guests the luxury of a 5 star hotel at an affordable price.

It is fantastic to hear you enjoyed your stay with us and we hope to welcome you back to Hotel Claridge.

Warmest regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken