Carel
Maarssen, Nederland

Camping La Noguera in Sant Llorenç de Montgai ( bij Lleida).

Beoordeling van Camping la Noguera
4,0 van 5 bollen15 jun 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Camping La Noguera in Spanje. Prima! Goed sanitair en ruime plekken. Wel veel vaste campers met oude caravans. Prima restaurant op de camping. En een klein winkeltje. Mooi zwembad! Vriendelijke receptie. Prachtige omgeving om met de fiets te ontdekken. Ook wandelmogelijkheden.
Datum van verblijf: juni 2024
Kamertip: Wel tijdig reserveren in het hoogseizoen.
Reistype: Bezocht met vrienden
  • NH Hotels
33.0 km van Camping la Noguera
Roomservice
Huisdieren ok
Entrada, vestíbulo, con un enorme ramo de flores que huele estupendamente.
35.4 km van Camping la Noguera
618811 Guest Room
32.2 km van Camping la Noguera
  • ibis Styles
28.9 km van Camping la Noguera
Meer hotels in Lleida bekijken
Beoordeeld op 30 mei 2024 via mobiele applicatie

Camping Noguera is een top camping! Alle toeters en bellen zijn aanwezig. Grote plekken op gravel, binnen en buitenzwembad, splash zone, binnenspeelplek voor de kinderen, gym enz. Sanitair perfect verzorgd.
Maar vooral top personeel! Mijn man kreeg medische problemen waardoor hij naar het ziekenhuis moest. Iemand van de camping ( Cel) regelde alles, belde de ambulance, ging met haar eigen auto mee naar het ziekenhuis, bleef bij ons en vertaalde alles. (Spaanse artsen spreken lang niet altijd Engels). Na alle onderzoeken hoefde mijn man niet in het ziekenhuis te blijven. Cel zorgde dat we weer met haar naar de camping terug konden. Bedankt Cel en alle mensen van de receptie, plus campinggasten!

Datum van verblijf: mei 2024
Beoordeeld op 27 juli 2019

Wij zijn de 25ste juli aangekomen. Er was helemaal geen schaduw te zien op onze perceel. Veel regeltjes en verbod borden. het sanitair was prima. Het ontvangst was gewoon. De camping gaf ons een steriel gevoel en geen gezellige sfeer. We zijn gaan zwemmen in het buitenzwembad. De zwembad had een leuke vorm. Nadien zijn wij gaan eten, ik bestelde een cola zero en mijn moeder een glaasje wijn. Vervolgens krege wij een fles en moesten wij de hele fles betalen omdat de fles al open was. De huiswijn Rose kostte bijna 16 euro, en dat deed de rekening enorm stijgen. Het eten was matig, niet typisch spaans. De bediening was soort van opdringerig. Wij kregen het gevoel dat zij van ons profiteerde. Ten slot was camping ronduit veel te duur voor wat het was. + Je kreeg gratis internet aan de bar, maar er is geen mogelijk om je internet sessie van 60 minuten op pauze te zetten. Alle extra's moet je erbovenop de prijs, erbij betalen. Bv: Binnenzwembad,....

Kamertip: Als u van je geld af wilt, moet je zeker naar hier komen. :)
Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 14 augustus 2018

Wij hadden een bungalow gehuurd, staat bovenaan op de terrassencamping. Wat een uitzicht, prachtig! Je keek zo uit over het meer.
Dit is een camping met voor 90% vaste plekken welke vnl. in de weekenden worden bezet door Spanjaarden. Waardoor het in het weekend gezellig druk was op de camping. Maar wat ook inhield dat het zwembad heel druk was. Het is een prima zwembad, maar als het heel druk is, is het zwembad veel te klein voor het aantal mensen.
In het restaurant op de camping kan je heel goed eten, een aanrader!
Vanaf de camping kan je diverse mooie wandeltochten maken.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 15 juli 2017 via mobiele applicatie

Fijne terrascamping met ruime bungalows. In de omgeving mooie meren en natuur. Vanaf de camping kun je een paar leuke mtb tochten maken. Camping zelf is erg netjes en schoon. Er wordt goed onderhoud gepleegd. Voor een gezin met oudere kinderen is er echter niet veel te doen en ook omgeving biedt niet heel veel opties. Een paar dagen was leuk maar ruim voldoende.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 9 september 2015 via mobiele applicatie

Een mooie verzorgde camping met goede voorzieningen in een mooi gebied. De Pyreneeën als achtergrond en op 120 km van Andorra en 35 km van lleida.

Zowel voor kinderen als volwassenen een goede keuze. Voor boodschappen ca 6 km verder naar balaguer. Een plaats voldoende winkels en leuke terrasjes

Datum van verblijf: september 2015