Wij verbleven zeven nachten in dit hotel. Het hotel is zeer verouderd en ook vuil. De kamers worden niet grondig gepoetst en ook de lakens blijven een week gewoon op bed liggen. Ze worden gewoon opgemaakt met dezelfde lakens. Bij aankomst in de kamer lag er nog zand en haren achter het bed. Er was een koffiedrink op het nachttafeltje. De hygiëne laat te wensen over. Het terras is vuil en heeft uitzicht op een vuile binnenkoer. Ze waren ook een keertje vergeten propere handdoeken te leggen. De badkamer was tamelijk proper. Ontbijt hadden we niet genomen aangezien dit slecht beoordeeld stond op andere reviews. Het personeel is echter wel zeer vriendelijk, kan goed Engels en de privé parking bij het hotel is een plus. We betaalden voor een superior kamer per persoon 225 euro voor zeven nachten, zonder ontbijt. Om eerlijk te zijn zou ik nooit meer geven om in dit hotel te verblijven. De ligging is ook wel ideaal. De kamers zijn gehorig (je hoort de lift), maar wij hadden rustige buren of een rustige periode uitgekozen waardoor we hier weinig last van hadden. Indien je buren luidruchtig zijn, vermoed ik dat je wel alles hoort. Ik zou niet terug gekomen naar dit hotel.Meer