Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
Go to your Happy Price
ZenHotels.com
StayForLongUS$ 93
Beoordeeld op 19 oktober 2016 via mobiele applicatie

Melia hotel ligt vrij centraal ten opzichte van de bezienswaardigheden. Net te ver om te lopen. Hotel heeft nette kamers. Uitzicht achterzijde van het hotel is een muur van het naastgelegen gebouw. Hoger gelegen kamers kijken daar overheen. Schoon. Vriendelijk personeel. Bar erg ongezellig en niet uitnodigend om lekker te zitten. Prijs kwaliteit prima. Parkeergarage smalle plekken maar dat is in de hele regio.

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 9 mei 2016

Dit 4* hotel ligt aan de zuidkant op ca. 20 minuten lopen van het historische centrum van Girona. Naast het hotel ligt een grote El Corte Inglés. Het hotel beschikt over een eigen afgesloten parkeergarage, een restaurant (hebben wij niet gegeten). De kamers zijn erg rustig, niet al te groot maar schoon. Badkamer is standaard, voldoende kastruimte. De bedden zijn heerlijk, hier word je uitgerust wakker. Het ontbijtbuffet biedt alles wat een verwende reiziger wenst, van echte Spaanse specialiteiten tot Europese standaard. Tevens is check out 12u, dit maakt alles heerlijk relaxt. Hotel ligt ook erg gunstig t.o.v. luchthaven Girona, ca. 10 km.

Kamertip: Hoekkamers zijn groter.
Datum van verblijf: mei 2016
Beoordeeld op 26 oktober 2015 via mobiele applicatie

Mooie kamers, perfect ontbijt.

Vriendelijke bediening.

Wel soms een beetje gehorig: geluid van de lift, mensen in de gang. En erg trage wifi

Uitchecken ging niet helemaal soepel. Wel maximale inzet om eea op te lossen.

Groet, Peter

Datum van verblijf: oktober 2015
Beoordeeld op 20 augustus 2015 via mobiele applicatie

Last minute het hotel geboekt. Prima hotel, mooie kamer, mooie badkamer en een goed bed! De ligging van het hotel als je girona binnenkomt rijden welt argwaan met een aantal vervallen panden. Maar in het hotel niks van te merken. Dus zeker voor het doel van ons bezoek (overnachten op doorreis) een prima hotel en is de ligging ondergeschikt

Datum van verblijf: augustus 2015
Beoordeeld op 19 mei 2015

Een zaken hotel aan de rand van de stad. Een klein half uurtje lopen
naar het centrum en een kwartier naar /van het station . Bij warm weer helaas geen
enkele mogelijkheid om ergens buiten te kunnen zitten. Uitgebreid en
zeer goed verzorgd ontbijtbuffet. Heel goed Wifi bereik in het hele hotel

Datum van verblijf: mei 2015