Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Hotels.com
Doubletree
€ 79
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.468)
Beoordelingen filteren
1.468 resultaten
Waardering van reizigers
457
651
231
74
55
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
457
651
231
74
55
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.468 beoordelingen
Beoordeeld op 18 november 2021

Ook dit hotel hebben we gebruikt als tussenstop hotel opweg richting Alicante. Niet ver over de grens ligt dit perfect hotel. De receptie spreekt vloeiend Engels. Kamers zijn luxe, niets op aan te merken. Shampoo e.d. zit in kleine flesjes. Bedden zijn zeer goed. Pakeren kan in de parkeergarage onder het hotel, waarna je met de lift direct op de verdieping komt van je kamer.
Hotel is goed gelegen mer meerdere supermarkten in de omgeving, lopend te bereiken. Betaling kon alleen met credtcard, niet met de pinpas, wat we vreemd vonden.
Er werd gevraagd om paspoort, deze werd niet gecopieerd, maar overgeschreven, goed dus.
Een goed, luxe hotel, niets mis mee.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Lampje_online
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 oktober 2021

We zijn onvriendelijk behandeld. Ook geen Honors “herkenning” door dame aan receptie en alles verder onder de maat. Eerder 2 dan 4 sterren.
Airco niet zelf te regelen, vlekken in de stoel en beschadigd meubilair.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
1  Bedank henkdeboer60
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 december 2019

Prima hotel, vriendelijk, behulpzaam personeel. Wat ik super vond, was het bed en de bijbehorende kussens. Het was helemaal naar mijn smaak. Ik heb er heel goed geslapen. Tevens vond ik het koekje als ontvangst cadeau een high light. Ik ga er de volgende keer gaarne weer heen. Aanrader!

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank HJS20182410
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Iñaki A, Director General van DoubleTree by Hilton Girona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2019
Google-vertaling

thank you for your nice review!
Happy to see you enjoyed your stay with us!!

We look forward to welcoming you again very soon!

Best regards

Iñaki Atxurra
GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2019 via mobiele applicatie

eten was goed omdat we met grote groep waren ,was het voor ons buffet maar het werd geregeld aangevuld. het hotel is gelegen in de oude fabrieken van Fiat. er is een loop piste in het hotel .je komt binnen en moet direkt met de lift naar boven .

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank AnnemieV113
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Iñaki A, Director General van DoubleTree by Hilton Girona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2019
Google-vertaling

I think you reviewed the wrong hotel...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2019

Prima hotel. Ruime moderne kamers. Prima bedden en faciliteiten. Uitzicht kan beter (blinde muur). Personeel super aardig, informeel en behulpzaam. Ontbijt in ruime zaal. Warme gerechten beperkt, wel oké. Geen gekookte eieren.

Datum van verblijf: september 2019
1  Bedank 564ruudb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Iñaki A, Director General van DoubleTree by Hilton Girona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2019
Google-vertaling

Thank you for your nice review!
We look forward to welcoming you again very soon.

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken