Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
ibis
€ 69
Volledig restitueerbaar voor za 2 mrt.
Geen aanbetaling vereist
Booking.com
€ 69
Volledig restitueerbaar voor za 2 mrt.
Priceline
€ 68
Volledig restitueerbaar voor vr 1 mrt.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (932)
Beoordelingen filteren
932 resultaten
Waardering van reizigers
185
443
221
51
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
185
443
221
51
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 932 beoordelingen
Beoordeeld op 8 januari 2022

Bij aankomst moeten we geen covid pas laten zien, receptie is vriendelijk maar geen echt welkom gevoel, pizza besteld in hotel zelf vroegen tegen 18u man antwoord dat hij zou zien of dit kon tegen dat uur 10 min later vraag ik dit terug kan het wel 3x moeten zeggen welke pizza ik wou brengen niet naar de kamer erg het gevoel dat dit personeel niet opgeleid is wel wat mankementen aan de kamers wij kwamen van Ibis Frankrijk en daar is de service echt wel beter.In de ochtend bij ontbijt moet je ontbijt betalen hadden ze de avond voordien kunnen vragen ik heb in de ochtend nooit cash bij dus weerom naar de kamer dame en covid pas laten zien dit zou beter kunnen geregeld zijn s('nachts om 3uur ook een gek op de parking die zijn geluidsinstallatie open draait waar receptie niets tegen onderneemt ik kan dit hotel niet aanraden

Datum van verblijf: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank baele s
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 december 2021

Jammer dat mijn vooraf aangegeven wens , eerste verdieping niet kon worden gehonoreerd.
Het werd nu kamer 227, niet roken bordje naast de deur. Maar helaas er was in de kamer wel degelijk gerookt, als niet roker is dat vies. Raam hele avond en nacht op een kier. NATUURLIJK hadden we om een andere kamer kunnen vragen, maar het ging om 1 nacht dus zo gelaten.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank arnoldrietvelt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2019

Gelegen net buiten het mooie Girona, met gratis parkeergelegenheid, maar toch een flink eind wandelen naar het centrum.
De kamers en badkamers zijn niet groot en aan opfrissing toe.
Ontbijt is behoorlijk.
Toch een stevige €86 voor kamer met ontbijt (2p).

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank PVSSS
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Prima accommodatie voor een kort bezoek aan de stad Girona. Op loopafstand van het centrum van de stad (plm 15 minuten lopen). Zeer goed bereikbaar vanaf de peage. Inchecken kan wat vriendelijker, maar dat kan een momentopname zijn. Verder zeer vriendelijk en prettig ervaren.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
2  Bedank Relax23476370497
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juli 2019

Super omgeving voor wandelen met de hond. Heel vriendelijke ontvangst en geen probleem om met de hond in de ontbijtruimte te kunnen. Ook de eetgelegenheden vlakbij heel hondsvriendelijk. Een echte aanrader voor mensen met hond (+6 euro) en voor iedereen.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Quest08647746545
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ibisgironacostabrava, Director de Recepción van Ibis Girona Costa Brava, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2019

Geachte gast,

Bedankt voor uw positieve opmerking over ons hotel! We zijn blij dat je van je verblijf genoten hebt en we hopen je snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Laura
Ibis Girona

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken