Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig hotel met fantastisch ontbijt!”
Beoordeling van Hotel The Serras

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 6 websites!
Hotel The Serras
Beoordeeld als nr. 3 van 520 hotels in Barcelona
5 januari 2016 beoordeeld

Prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel. De kamers, en het hotel in het algemeen, zijn zeer mooi ingericht. Mooie bar op het dak waar je kan genieten van het mooie uitzicht over de haven en de zee. Het ontbijt was fantastisch!! Het enig minpuntje aan dit hotel zijn de kamers aan de achterkant die geen mooi uitzicht hebben.

Kamertip: Kamers vooraan hebben een mooi uitzicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Vincent V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio B, Director General van Hotel The Serras, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 januari 2016
Google-vertaling

Dear VincentV,

We appreciate your kind comment and the time you took sharing it with us.
We are pleased to hear that you enjoyed the hotel and the room, the rooftop bar but most of all that you thought the staff was “very friendly”.

We are looking forward to see you again here at The Serras.

Kind regards,
Antonio Bignone
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (919)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 919 beoordelingen

6 november 2015 beoordeeld

Zeer vriendelijk personeel
Zeer goede ontvangst
Uitgebreid ontbijt
Goede ligging
Goede bedden
5 ***** waardig
Kamers proper
Mooi terras op de dakverdieping
Aanrader
Komen zeker nog eens terug
Zwembad mocht iets groter

  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank luc527
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio B, Director General van Hotel The Serras, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2015
Google-vertaling

Dear Luc527,

We appreciate your kind comment and the time you took sharing it with us.

We are pleased to hear that you enjoyed the hotel and the room, the location and most of all that you thought the staff was “very friendly”. This is such an important fact for us.

We are looking forward to see you again here at The Serras.

Kind regards,
Antonio Bignone
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

In mei een paar dagen in dit hotel geslapen. Het is een mooi hotel met een leuke locatie. Je bent dichtbij de stad, maar ook de boulevard. Het personeel is behulpzaam en zeer vriendelijk. Het ontbijt is heerlijk! Mooie kamer, maar wel wat aan de kleine kant. Wij komen zeker terug!

Verbleef: Mei, 2015, reisde met een partner
1  Bedank renskevw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ona M, Director General van Hotel The Serras, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Renskevw,

Thank you for your recent visit at The Serras and for taking the time to write your comments on TripAdvisor, your feedback is very important for us.

We are pleased to hear that you enjoyed the hotel, the location but most of all that you thought the staff was “helpful and very friendly”. I agree with you, breakfast I “delicious”!

We are looking forward to see you again here at The Serras.

Best regards,

Ona Matas
Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2015 beoordeeld

Eerder per toeval vonden we dit hotel online. Plots kwam het tevoorschijn en het was een schot in de roos. Via Expedia vonden we de beste deal voor een gezin met 4. We kregen enige tijd voor vertrek een mail van Rebecca, een van de dames aan het onthaal om ons een warm welkom te heten. Een dag of 2 voor vertrek belde het hotel ons nog eens persoonlijk op. Heel prettige details. Op de dag van de aankomst werden we vriendelijk ontvangen met een glaasje cava of fruitsap. Het leek wel of we thuis kwamen. We hadden kamer 305 en 307(niet de grootste van de gang) maar prachtig ingericht met letterlijk alles op en aan. We hadden een fenomenale badkamer met alle benodigdheden. We sliepen in koninklijke bedden(en dat mag je ook letterlijk nemen). Joachim: die onze veelvoud aan valiezen netjes schikte in onze kamer en onze vestjes ophing in de kleerkast is een topper. De manager Antonio, een Siciliaan was regelmatig aanwezig in het hotel en perfect aanspreekbaar. Dit hotel straalt en schittert even hard als de Spaanse zon. Het dakterras is klein maar fenomenaal. Je kunt enkele slagen doen in het toffe minizwembad: perfect om af te koelen na een dag cittytrippen. Je kan er o.a. lekkere verse limonade drinken, liggend op een comfortabele zetel met zacht kussen, begeleid door loungemuziek. Het hotel is prachtig ingericht, volledig mijn smaak, ik zag hier en daar Belgische elementen. Het servies van Pascale Naessens, de kaarsen van Baobab, een fotoprent van Frank Muller(daar ben ik niet zeker van). Dit hotel is iedere euro waard. Het is een 5 sterren luxehotel en daar betaal je een 'correcte' prijs voor. Als ik terugkeer naar Barcelona weet ik waar ik wil logeren: in dit hotel!

  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Karine-Waasmunster
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio B, Director General van Hotel The Serras, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Karine Waasmunster,

First of all I would like to sincerely thank you for choosing The Serras for your stay in Barcelona and for taking the time to write a review and share your experience on TripAdvisor.
I am glad to hear your kind comment about our staff in the front office, Rebecca and the whole team.

We like to know that you enjoyed the decoration, the room, the rooftop but most of all that you think: “this hotel radiates and shines as hard as the Spanish sun”. Your kind words really touches us and we appreciate it very much.

We would love to see you soon in your new house in Barcelona and I want personally tell you that I have enjoyed a lot all our nice conversations.

Thank You,
Antonio Bignone
General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Super mooi nieuw hotel in Barcelona. Uitzicht vanaf het dakterras over de haven. Vriendelijk personeel die je persoonlijk benaderd. Mooie kamers en lekker ontbijt. De moeite waard om hier te verblijven! Wij komen zeker terug. Geweldig!!

Verbleef: Mei, 2015, reisde met een partner
4  Bedank rekiwaho
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonio B, Director General van Hotel The Serras, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2015
Google-vertaling

Dear Rekiwaho,

Many Thanks for your great review on Tripadvisor. I´m afraid I´m not able (yet) to answer in Dutch, but I´m learning... ;)

Seriously Thanks for taking the time to write this great reviewand looking forward to welcoming you back very soon,

Sincerely,
Antonio Bignone
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Barcelona bekeken
Barri Gòtic
Mercer Hotel Barcelona
Mercer Hotel Barcelona
nr. 4 van 520 in Barcelona
1.440 beoordelingen
Eixample
H10 Casa Mimosa
H10 Casa Mimosa
nr. 1 van 520 in Barcelona
363 beoordelingen
El Raval
Casa Camper Hotel Barcelona
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Barri Gòtic
The Wittmore Hotel
The Wittmore Hotel
nr. 14 van 520 in Barcelona
237 beoordelingen
El Born / La Ribera
Yurbban Passage Hotel & Spa
Yurbban Passage Hotel & Spa
nr. 5 van 520 in Barcelona
175 beoordelingen
Barri Gòtic
Hotel DO
Hotel DO
nr. 6 van 520 in Barcelona
940 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel The Serras geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel The Serras

Adres: Passeig de Colom, 9, 08002 Barcelona, Spanje
Telefoonnummer:
Locatie: Spanje > Catalonië > Provincie Barcelona > Barcelona > Barri Gòtic
Voorzieningen:
Bar/lounge Fitnesscentrum / sportruimte Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 3 van 520 hotels in Barcelona
Prijsklasse: 245 € - 674 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Hotel The Serras 5*
Aantal kamers: 28
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Hotel The Serras met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding