Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Priceline
Hotels.com
Agoda.com
€ 99
Volledig restitueerbaar voor do 7 mrt.
Geen boekingstoeslagen
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (225)
Beoordelingen filteren
225 resultaten
Waardering van reizigers
78
64
25
15
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
78
64
25
15
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 225 beoordelingen
Beoordeeld op 15 februari 2019

voor een hostel waren ze te klein en te rumoerig,de badkamer was ook niet heel groot als je met 4 personen op een kamer was en je moest er uit snachts dan kon het niet anders of je maakte iedereen wakker

Kamertip: er is een algemene keuken waar je zelf koken kunt met magnetron maar er zijn geen pannen om in te koken
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hennie V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Er hangt een rare sfeer is het hostel. Badkamers onhygiënisch. Slechte ligging. Het restaurant is vreselijk. Slechte kwaliteit eten en tafels worden niet schoon gemaakt. Zijn daarnaast geen andere vormen van voe

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank R P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Inout Hostel, Atención al cliente/recepción van INOUT Hostel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2020
Google-vertaling

Sehr geehrter Kunde,
Zunächst einmal vielen Dank für Ihren Aufenthalt im INOUT HOSTEL. Es tut uns leid, dass Ihr Aufenthalt bei uns nicht Ihren Erwartungen entsprach. Es ist unsere tägliche Anstrengung, dass wir dafür sorgen, dass alle unsere Kunden ihren Aufenthalt in unserem Haus genießen.
Ein herzlicher Gruß

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juni 2018 via mobiele applicatie

Mooi hostel vriendelijke ontvangst mooie kamers en schoon
Alleen als je van station komt moet je 15 min naar boven lopen en stijl omhoog. Goed restaurant en lekker lokaal bier. Ook mooi zwembad een aanrader. Mooi uitzicht in bergen naast barcelona.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Bas G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Inout Hostel, Atención al cliente/recepción van INOUT Hostel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2020

Beste klant, het is altijd fijn om zulke positieve feedback te horen. Ons dagelijkse doel bij INOUT HOSTEL is er altijd voor te zorgen dat onze klanten de beste zorg en service krijgen.
Een hartelijke groet.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Kamers waren degelijk maar onvriendelijke mensen. Er was zelfs een kerel die duidelijk een vijs los had en ons eten en medicijnen, die we in de algemene koelkast hadden gelegd, had weggegooid met als argument "dat het slecht was voor het universum".
Het ontbijt was verschrikkelijk. Ik dacht dat je salami, toast en koffie niet slecht kon maken maar deze waren verschrikkelijk. Qua ligging is het wel one, 15 a 20 min van het centrum van Barcelona

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 288jasperd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Inout Hostel, Atención al cliente/recepción van INOUT Hostel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2020

Geachte cliënt,
Het spijt ons zeer voor de negatieve ervaring die u in ons etablissement heeft gehad.
INOUT HOSTEL probeert altijd de beste service te bieden aan al onze klanten, maar dat lukt niet altijd, zoals het geval was. We zullen proberen de mogelijke fouten te corrigeren.
Met vriendelijke groet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 18 september 2014

Inout is een hele bijzonder plek om te verblijven in Barcelona, niet alleen omdat je in het midden in het bos zit en het is ook maar 10 minuten van het centrum met de metro, maar omdat de eigenaren geweldig zijn en je zal een non-profit organisatie helpen. Perfecte plaats om je af te koppelen en te terugkoppelen met de belangrijke dingen in het leven in een prachtige omgeving. We waren een film aan het maken daar en de ervaring was absoluut geweldig. We missen nu al iedereen van INOUT. We gaan snel eens terugkomen. SUPER bedankt voor alles!

Bedank csospedra
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.es. De oorspronkelijke versie bekijken
Inout Hostel, Atención al cliente/recepción van INOUT Hostel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2020
Google-vertaling

Dear customer, it is always good to hear such positive feedback !! Our daily goal at InOut Hostel is to always provide our clients with the best possible care and service.
A cordial greeting

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken