Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (879)
Beoordelingen filteren
879 resultaten
Waardering van reizigers
286
384
133
45
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
286
384
133
45
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 879 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2018 via mobiele applicatie

Prettig hotel op 5 minuten lopen van de Rambla, schoon, bijzonder behulpzaam en vriendelijk personeel! Ontbijt goed, veel vers fruit! Kamers schoon, goed bed! A soorten aanrader voor een lang weekend Barcelona

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Moi023
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERHSHotels, Guest Relations Manager van SERHS Del Port Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for staying with us and for sharing your experience with other travelers. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!

We are glad to know that you enjoyed our location next to La Rambla, and also our facilities, the breakfast and the attention provided by our staff.

We hope to welcome you back in SERHS Del Port Hotel in Barcelona!

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2017

Ruime kamers, tamelijk smal bed, alle toiletgerief aanwezig, ook haardroger. Prima douche.
Dagelijks onderhoud, zoals het hoort.
Prima verblijf, geen ontbijt genomen.(in de omgeving is gelegenheid genoeg voor een ontbijtje)

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Marina M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERHSHotels, Director de Relaciones con Clientes van SERHS Del Port Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2017
Google-vertaling

Dear Marina,

First of all we want to thank you for choosing us for your stay in Barcelona and also for taking the time to share your experience.

We take note of your comments in order to improve.

We will be most glad if we have the chance to welcome you again, and do not hesitate to contact us for further information you may need.

Kindest regards,

Laura | Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2017

Zeker boeken geweldige prijs kwaliteit verhouding , dicht bij alles en zeer toegangelijk om bezoeken te doen in Barcelone op loopafstand van de zee Tijdens de nacht duty door nederlands sprekende medewerker

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ingeverajs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERHSHotels, Director de Relaciones con Clientes van SERHS Del Port Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest,

we want to thank you for your opinion and for choosing SERHS del Port during your time in Barcelona. We will keep working hard in order to mantain our quality and service excellence.

It will be a pleasure to welcome you back soon in the near future.

Kind regards,
María Pérez - Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2017 via mobiele applicatie

Hele aardige, hulpvaardige recteptionisten. Kamer elke dag mooi opgeruimd en dat voor een mooie prijs. We waren met 2 personen. Iets meer dan €200 kwijt via booking.com. Locatie is ook prima, je staat binnen 5-10 min op las ramblas

Datum van verblijf: januari 2017
Bedank mik411
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SERHSHotels, Director de Relaciones con Clientes van SERHS Del Port Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2017
Google-vertaling

Dear guest,

On behalf of the entire team of hotel SERHS Del Port, we would like to thank you for the time you took to share your positive opinion about your experience on TripAdvisor.

We are happy to know that we were able to make your stay enjoyable and that our hospitality and services reached your expectations.

Hopefully we'll be seeing you again soon at our home.

All the best,

SERHS Del Port
info.delport@serhs.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2016

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
SERHSHotels, Director de Relaciones con Clientes van SERHS Del Port Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken