Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.326)
Beoordelingen filteren
2.326 resultaten
Waardering van reizigers
1.247
889
152
27
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.247
889
152
27
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.326 beoordelingen
Beoordeeld op 12 februari 2020 via mobiele applicatie

Ligt centraal in de buurt van het oude centrum, Rambla en de haven. Modern hotel, netjes, goedontbijt en het dakterras met zwembad is geweldig.Vanaf het dak maak je fantastische foto’s.alles is aanwezig in het hotel.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jokes951
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andante-Hotel, Guest relation manager van Andante Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2020
Google-vertaling

Dear jokes951,

We appreciate the time that you took to post your comments. We are delighted to know you enjoyed your experience with us and the city.
Please don't hesitate to contact us again for any question or requirements.

With kind regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2020 via mobiele applicatie

We zijn afgelopen weekend samen in dit hotel geweest. Het is een heerlijk hotel vlak bij de Ramblas met prima kamers en fijn personeel. Vergeet niet van het prachtige uitzicht op het dakterras te genieten.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 813hannekehaverkamp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andante-Hotel, Director de Relaciones con Clientes van Andante Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 februari 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we are sorry for answering your review in English.

For us is important that you know that we appreciate your comments about the location, staff and the rooms in general.
We do hope that we will have the opportunity to welcome you again on your next visit to Barcelona.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2020

Een prima hotel voor een stedentrip, heel gunstig gelegen en de Ramblas, metro en andere bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Tegen een kleine vergoeding kregen we een upgrade naar een kamer met een prachtig uitzicht over de stad. De kamer is basic en schoon, het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Ontbijtbuffet was heerlijk en prima verzorgd. Verblijf in Adante Hotel is voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: januari 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Joyce L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andante-Hotel, Guest service manager van Andante Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2020
Google-vertaling

Dear Joyce L,

We thank you for staying at the Andante Hotel, and for taking the time to post such a nice review regarding your recent experience with us.
From the Panoramic view rooms, you can enjoy an amazing view of the Gotic quarter, the Sagrada Familia or the Tibidabo. These rooms are allocated on the 8th, 9th and 10th floor of the hotel.
Please do not hesitate to contact directly with us for your next visit to Barcelona.

With kimd regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2020

Een prima hotel, met een heel vriendelijk ontvangst bij de receptie. Met name de dame uit Armenie.
Lekker ontbijt met voldoende keuze. Nette kamers en een prima bed. Dicht bij het OV en en de bezienswaardigheden. Een echte aanrader.

Kamertip: koelkastje zou helemaal top zijn
Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank VictorStierman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andante-Hotel, Guest service manager van Andante Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2020
Google-vertaling

Dear VictorStierman,

Thank you for taking time to rate the Andante Hotel.
Our goal is to make every guests stay as memorable as possible, and it looks like Arevik accomplish this in your case.
We do hope that we will have the opportunity to welcome you again on your next visit to Barcelona.
With kind regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2019

Hotel is zeer schoon en de ligging is top! Binnen een paar minuten sta je op de Ramblas! Het ontbijt is super goed. Personeel is zeer vriendelijk. Het uitzicht vanaf het dakterras is fantastisch! Kortom een fijn verblijf! Wij komen zeker weer eens terug!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank damendebby
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andante-Hotel, Director de Relaciones con Clientes van Andante Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2019
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for this kind review! Also, please excuse for not answering this review in your language. We are glad to know that the hotel location was convenient for you and that you receive a good service from our well trained staff.
It would be a pleasure to welcome you back in not too distant future.

With kind regards,

Andante Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken