Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Parc de la Ciutadella
Opslaan
  
Google
Manieren om Parc de la Ciutadella te ontdekken
vanaf 34,05 US$
Meer info
vanaf 89,68 US$
Meer info
vanaf 34,05 US$
Meer info
vanaf 36,97 US$
Meer info
Beoordelingen (7.539)
Beoordelingen filteren
7.539 resultaten
Waardering van reizigers
4.172
2.695
603
50
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.172
2.695
603
50
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.539 beoordelingen
Beoordeeld op 24 december 2019

Een openbaar park waar vroeger de citadel stond. Hier vind je de zoo van Barcelona. Er staan mooie bomen en struiken en op meertje kan gevaren worden. De attractie is evenwel de waterval van de hand van Gaudi.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank boltiman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2019 via mobiele applicatie

Het is een leuk park om doorheen te wandelen en is een aangename afwisseling met de stad zelf. Er zijn veel locals te vinden in het park die even aan de chaos van de stad willen ontsnappen en als toerist kan dat hier ook prima.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank davekF9581ZL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2019

Van een collega kreeg ik de opdracht om de mammoet te zoeken die ergens in het park is... daar gingen we dan op zoek naar de mammoet. In onze zoektocht liepen we langs o.a. een fontein en een meer met allerlei bootjes en genoten we ondertussen van de serene rust die dit park uitstraalt...en ja daar is de mammoet! Huiswerk gedaan en verder genieten van Barcelona :D

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Ingrid S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2019

Aan de rand van het oude centrum ligt dit mooie stadspark. Een groene oase in de stad. Je vindt hier een aantal mooie monumenten. Daarnaast ligt hier ook het Catalaanse parlement en de dierentuin. Dit park is aanglegd voor de wereldtentoonstelling in 1888.

Datum van activiteit: september 2019
9  Bedank MichelM_Delft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2019

De eerste keer hier bij toeval terechtgekomen.. Prachtig om te zien. Een terrasje om even te relaxen en te genieten. Ligt in een mooi park.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank poppetje65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken