Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.381)
Beoordelingen filteren
3.382 resultaten
Waardering van reizigers
1.496
1.431
321
84
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.496
1.431
321
84
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.382 beoordelingen
Beoordeeld op 31 december 2019

Hotel Arc La Rambla ligt zeer centraal aan de Ramblas in het centrum van Barcelona en in de nabijheid van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. De hotelkamer van dit driesterren hotel was weliswaar aan de kleine kant echter het gastvrije personeel en het heerlijke ontbijt compenseerde dit ruimschoots.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ericP5644PG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
arclarambla, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Arc La Rambla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2020
Google-vertaling

Dear ericP5644PG,

Thank you for your delightful review!

It is wonderful to hear that you enjoyed your stay with us, with highlights including the service delivered by our wonderful staff, our tasty breakfast and great location in the heart of Barcelona.

We greatly appreciate your recommendation and look forward to welcoming you back for another great stay in the future. Do not hesitate to contact us directly to get the best deal!
Warm regards,

Bernat Alonso
Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2019

Prima net hotel aan de ramblas. Keurig ontbijt. Soms geen raam in kamer dus dan wat minder. Keurig schoon engoed onderhouden. Wel wat rumoerig. Je hoort de buren soms.... verder prima hotel. Je loopt zo rechtsaf richting de haven op nog geen 300 meter.

Kamertip: Neem een kamer met uitzicht duren raam! Hadden wij niet.
Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank anthonovervoorde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
arclarambla, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Arc La Rambla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2019
Google-vertaling

Dear anthonovervoorde,

We appreciate you taking the time to share your experience with us.

We are delighted to read that you had a wonderful time in Barcelona and that you enjoyed staying in our Hotel. We greatly appreciate your recommendation and look forward to welcoming you back for another great stay in the future. Do not hesitate to contact us directly to get the best deal!

Warm regards,

Bernat Alonso
Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2018 via mobiele applicatie

Een knus 3* hotel vlakbij de gekende Rambla in hartje Barcelona. Wij hadden kamer 223 met uitzicht op de Rambla zelf. Geen last van lawaai afkomstig van verkeer of passanten, goed geïsoleerde kamer dus. Dagelijks onderhoud was dik in orde. Het ontbijt heeft alles wat het moet hebben en de broodjes worden ter plekke vers gebakken. De medewerkers waren altijd erg attent en verdienen een pluim. Het hotel ligt ook vlakbij het metrostation Drassanes (groene lijn 3). Vanaf daar kan je elk plekje in de stad verkennen. Wij komen zeker terug !

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PatrickV964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2018 via mobiele applicatie

De ligging van dit hotel in Barcelona centrum kan niet beter. De kamers zijn prettig en aan de voorkant met prachtig uitzicht op de Rambla. Ontbijt niet nemen, dat kan je buiten de deur lekkerder en goedkoper. De service is goed, prijs ook in orde.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 554willemm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bernat A, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Arc La Rambla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2018
Google-vertaling

Dear Willem M,

Thank you for taking the time to post your review on TripAdvisor.

It gives us great pleasure to learn that you had a great stay in our Hotel and that you enjoyed our central location and our wonderful rooms with views. Regarding the breakfast, we strive to offer quality and varied products to have the best start for a day of sightseeing in the city. We encourage you to give it a try next time!

It would be a great pleasure to have you again in our hotel anytime you decide to come back to Barcelona.

Kind regards,

Bernat Alonso
Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2018

Prijs kwaliteit zeer goed hotel. Ideaal voor een citytrip, zeer centraal gelegen aan de ramblas. De kamers zijn zeer proper met mooie badkamer, alles ziet er ook nog nieuw uit. Goeie matras en kussens. Het ontbijt was correct, alles was aanwezig. Vriendelijk personeel vooral Igor aan de receptie was top. Enige minpuntje was dat er wat lawaai was de eerste nacht maar je zit ook in het midden van stad. Aanrader!

Kamertip: Kamer hoge verdieping kiezen minder lawaai
Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank vicky d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bernat A, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Arc La Rambla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2018
Google-vertaling

Dear vicky d,

Thank you for taking the time to post such a wonderful review.

We are very pleased to hear that you enjoyed the comfort of the hotel and our privileged location. We are very happy to know that you enjoyed the warm service delivered by our wonderful staff. We will pass your comments to Igor and the rest of the staff who work hard to make each and every guest feel comfortable and welcomed. We are sure that your warm comments will serve as a wonderful encouragement for the entire staff to continue striving for service excellence.

We greatly appreciate your recommendation and look forward to welcoming you back for another great stay in the future. Do not hesitate to contact us directly to get the best deal!

Warm regards,

Bernat Alonso
Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken