Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 104
Priceline
Expedia.com
€ 111
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.037)
Beoordelingen filteren
1.037 resultaten
Waardering van reizigers
305
462
191
50
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
305
462
191
50
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.037 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2016 via mobiele applicatie

Prima NH Hotel.
Voor het mooie iets te ver van de stad, wel dichtbij de tram, metro en dan ben je binnen 45 min in het centrum.
Camp Nou is dichtbij dat is wel weer handig voor concerten of voetbalwedstrijden.

Kamers zijn oud, bed is prima en de douche is ok.
Ontbijt is top.

Ook in de binnentuin is er nog een mooi zwembad, jammer dat er niets aan de tuin is gedaan.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 712marcelv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 maart 2016

Prima hotel, goede ligging Kamer is in een mooie wijk. De kamer is wat gedateerd maar is ruim opgezet. De douchestraal mag wat sterker. Wij hadden de tweede nacht last van luidruchtige buren, dit werd meteen na het melden aangepakt. Rechts om de hoek zit een bakkertje en ook verschillende supermarkten.

Aankomst op het vliegveld kun je bij een soort kioskje(zit vlakbij de uitgang van de bus etc.) een 10strippenkaart kopen voor 10 euro, waarmee je gebruik kunt maken van elk soort OV maximale duur per rit van 1 uur en 15 minuten.
Vanaf het vliegveld moet je bus L77 nemen, je doet er dan ongeveer 40 minuten over. Je stapt dan voor de deur uit.

Tram is ongeveer 5 minuten lopen.
Vanaf het hotel naar Camp Nou is het ongeveer 15 minuten met T3.
Vanaf het hotel naar het centrum, is het ongeveer 40 minuten. Je pakt dan T3 en moet vervolgens overstappen op de metro.

Kortom, heerlijk hotel en prima ligging!!!

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Melanche
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 december 2015

Degelijk hotel met een ruime kamer. Iets gedateerd, maar zeker comfortabel.
Ruim drie kwartier reizen van centrum, maar openbaarvervoer praktisch voor de deur.
Ontbijt voldoende en voldoende keuze. Mis enige warme componenten.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank ronaldf872
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 december 2015

Hotel was wel prima. Vanaf het vliegveld met de bus vlak voor de deur afgezet. Naar het centrum is vrij eenvoudig. 5 min. lopen naar de tram en ca. 15 min later ben je in de stad. Naast de tramhalte zit er een supermarkt, wat erg fijn is om in de ochtend wat verse broodjes en croissant te halen.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Vijay M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 juni 2015

ligt buiten het echte centrum, maar is met de tram en metro op een goede manier te bereiken. Duurt 30-45 minuten naar gelang de tram direct komt. Naar het vliegveld van Barcelona is het echter heel erg goed; voor de deur uit- en instappen bij aankomst en vertrek. Kost 2 euro pp! Ligging in een moderne wijk met grote supermarkt bij de tramhalte ( 5 minuten lopen) Personeel prima, goed ontbijt maar meestal in centrum ontbeten.

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank vakantieprofielen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken