Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.346)
Beoordelingen filteren
1.346 resultaten
Waardering van reizigers
499
608
168
45
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
499
608
168
45
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.346 beoordelingen
Beoordeeld op 27 mei 2019 via mobiele applicatie

Bij aankomst was het personeel zeer vriendelijk. Heel goede ligging. Ruime tweepersoonskamer maar wordt niet grondig gekuist. Het ontbijt is het geld zeker niet waard. Isolering van de kamer is zeer slecht. Veel staat/nacht lawaai

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ibriand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tatiana M, Front Desk Manager van Hotel Sixties Rambla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2019
Google-vertaling

Good afternoon from chic&basic ramblas,

Firstly we would like to thank you for choosing our hotel. It is a pleasure to know that you enjoyed the manner of our front desk staff. Thanks a lot for appreciating our location.

It is a shame to know that you felt disappointed with the cleaning in the room. We would have loved to know about this while you were here in order to check the situation adn find a solution.

We are aware that some rooms could be noisy.It depends on the floor and part of the building, so it is possible to get rooms more isolated.

We want to thank you for sharing your experience.

KInd regards,

Olympia Martín
Front Desk Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2018

Dit is geen hotel maar een hostel, chic en lemon is velen malen beter en hiervan zijn ook de foto's. Het ontbijt is slecht en niet vers. misschien betaal je de lokatie maar ook dan is het veel te duur voor de 11m ruimte. Nog geen kast op de kamer of een stoel, alleen een bed en een pad erlangs, want meer kan er niet op. Geen receptie of iets dergelijk echt WEGBLIJVEN HIER CHICKENKOT ipv chic en basic

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Davinci-nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tatiana M, Front Desk Manager van Hotel Sixties Rambla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2018
Google-vertaling

Hi from chic&basic Ramblas,

We sorry to know that you had a bad experience. However we are sure that you are talking about another chic&basic.
This is chic&basic Ramblas, we are a 3 stars hotel and the issued you mentioned did not happen here. We have forwarded your review to the correct property.

Kind regards,

Olympia Martín
Front Desk Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2018 via mobiele applicatie

Bij aankomst werden we erg hartelijk ontvangen. Zeer vriendelijke en behulpzame receptionisten! De kamer was eenvoudig maar alle basisvoorzieningen waren aanwezig. Er was zelfs een compact keukentje in de kast ingebouwd. De badkamer was heel proper en we hadden een zalige douche. Ook het bed was heerlijk. Ook al lagen we erg dicht tegen de Rambla, we hadden helemaal geen last van het nachtlawaai. Het was er heerlijk rustig! Het ontbijt was simpel maar lekker en meer dan genoeg. Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DinaT79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tatiana M, Front Desk Manager van Hotel Sixties Rambla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2018

Hallo van Chic&Basic Ramblas,

Heel erg bedanktvoor het delen van je ervaring. We zijn erg blijomtewetendatons hotel enonzedienstenuwverwachtingenhebbenoverwonnen.

Onzelocatie op 1 minuutafstand van Metro Drassanesmaakt het hotel de bestekeuzeom Barcelona tebezoeken.

We hopen je weertemogenverwelkomen !!

Vriendelijkegroeten,

Olympia Martín
Front Desk Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2018 via mobiele applicatie

Perfect! Schone en mooie kamers, zeer centraal gelegen, maar zelf in geen drukke straat, terrasje voor waar je kan ontbijten, een biertje kan doen, etc. en fietsverhuur naast het hotel. Aanrader voor stedentrip Barca!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank lexdekker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2018 via mobiele applicatie

Hotel was heel proper en vriendelijk personeel. Er was zelfs 1 persoon die nederlands sprak. Ontbijt is zijn geld niet waard. Vlak bij ramblas. Heel goed gelegen.
We lagen eerst op 2e verdiep maar veel lawaai van buiten te horen. Erna andere kamer op 5e verd gekregen. Topservice!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nathalie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken