johan594
Notre-Dame-de-la-Rouviere, Frankrijk

Niet slecht, ligging ideaal

Beoordeling van Sixties Ramblas
4,0 van 5 bollen2 okt 2016 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ligging vlak bij de Ramblas en metro. Leuk hotel met vriendelijk personeel. Correcte prijs/kwaliteit voor Barcelona. Parkeergelegenheid onder het hotel is een grote +. Het ouder gedeelte van het hotel, waar wij verbleven, heeft ruime, nette kamers en wordt momenteel opgefrist. Soms lawaaihinder van de buren of de lift, maar helemaal niet storend. Ontbijt was lekker. Bij gelegenheid boeken we zeker hetzelfde hotel.
Datum van verblijf: oktober 2016
1.6 km van Sixties Ramblas
Aan het strand
Meer hotels in Barcelona bekijken
Beoordeeld op 29 juni 2016 via mobiele applicatie

Perfect hotel voor een citytrip! Ideale ligging, mooi interieur, ruime kamer (3 personen), vriendelijk personeel, lekker ontbijt, ...

Voor ons was dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor onze citytrip. Wandelen naar het strand, shoppen op de ramblas, de haven op een steenworp, ...
Ik zou het hotel onmiddellijk opnieuw boeken!

Datum van verblijf: juni 2016
Tatiana M, Front Desk Manager van Sixties Ramblas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2016

Hi from chic&basic Ramblas!

It's very motivating for us to know that you enjoyed your room, our services, the location in town and the beautiful atmosphere of Barcelona!

We hope to welcoming you again, whenever you want to come back to Barcelona, please keep us in mind! It wil be our pleasure to welcoming you again.

With kindest regards,

Olympia Martín
Front Desk Manager

Beoordeeld op 6 juni 2016

Vlak achter de Ramblas en dicht bij haven maar toch rustig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Basic kamers, prima bedden en schoon.Zeer uitgebreid ontbijt voor €9,- dus zeer de moeite waard. Wanneer je via hun eigen website boekt, krijg je de fiets tijdens je verblijf er bij...

Kamertip: 501 lekker ruime kamer1
Datum van verblijf: juni 2016
Tatiana M, Front Desk Manager van Sixties Ramblas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juni 2016

Hi from chic&basic Ramblas!

On behalf of all the staff of the hotel, thanks a lot for taking the time to write something about us. As you mentioned, the hotel is located in town, very close to Las Ramblas, which is one of the most crowded avenues. This area of Barcelona blends history, folklore and lots of people from very different countries!

We will be so glad to welcoming you again. If so, it will be a pleasure for us to assist you once more.

With kindest regards,

Front Desk Manager

Beoordeeld op 27 mei 2016 via mobiele applicatie

Dit Hotel is zeer verzorgd !
Zeer goeie ligging vlakbij de Ramblas.
Ook een metrostation heb je op 1 minuutje van het hotel ! Vriendelijke receptie !
Prijs - kwaliteit is dik OK
Je kan er makkelijk je bagage na laten indien uw kamer nog niet vrij is , of op uw laatste dag als u reeds uitgecheckt bent. Zonder bewijsstuk kan men niet in de bagageruimte. Zeer betrouwbaar

Datum van verblijf: november 2015
Beoordeeld op 2 april 2016 via mobiele applicatie

Leuk en fijn hotel om een paar dagen te verblijven. Het hotel ligt vlakbij een metro- station en om de hoek bij de Ramblas. De receptie is retro ingericht met oude fiat. Ruime keuze in ontbijt voor goede prijs. Je kunt ook kiezen voor een klein ontbijt ( koffie, sap, croissant en fruit). De kamers hebben airco en een keukenblok en zijn netjes en schoon. Fijne ruime douche. Wifi werkt overal prima!

Datum van verblijf: april 2016
Beoordeeld op 18 december 2015

Voor een kort verblijf in Barcelona een prima plek om te verblijven. Dicht bij de haven en bij het begin van de Ramblas. De kamer was netjes en niet zo heel groot. Ook niet nodig want de stad is groot genoeg. Slapen is voldoende. Het ontbijt is verzorgd en een prima prijs kwaliteit verhouding. Gaan er zeker naar terug bij ons volgende bezoek.

Kamertip: Voor het uitzicht hoef je hier niet te verblijven. Ligt ingebouwd.
Datum van verblijf: december 2015
Tatiana M, Front Desk Manager van Sixties Ramblas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2015

Geachte Lucas,bedankt!

We thank you for your nice comment about our hotel. We are glad that you enjoyed your visit to this beautiful city and you spent a nice time in our hotel. This is exactly waht we want to provide to our guests!

Thanks a lot for choosing us, we'll be very happy to see you again!

With Kindest regards,

Olympia Martín