Sandra de Winter
Leiden, Nederland

Prima prijs/ kwaliteit op goede locatie

Beoordeling van Sixties Ramblas
4,0 van 5 bollen2 apr 2016 beoordeeldvia mobiele applicatie
Leuk en fijn hotel om een paar dagen te verblijven. Het hotel ligt vlakbij een metro- station en om de hoek bij de Ramblas. De receptie is retro ingericht met oude fiat. Ruime keuze in ontbijt voor goede prijs. Je kunt ook kiezen voor een klein ontbijt ( koffie, sap, croissant en fruit). De kamers hebben airco en een keukenblok en zijn netjes en schoon. Fijne ruime douche. Wifi werkt overal prima!
Datum van verblijf: april 2016
1.6 km van Sixties Ramblas
Aan het strand
Meer hotels in Barcelona bekijken
Beoordeeld op 18 december 2015

Voor een kort verblijf in Barcelona een prima plek om te verblijven. Dicht bij de haven en bij het begin van de Ramblas. De kamer was netjes en niet zo heel groot. Ook niet nodig want de stad is groot genoeg. Slapen is voldoende. Het ontbijt is verzorgd en een prima prijs kwaliteit verhouding. Gaan er zeker naar terug bij ons volgende bezoek.

Kamertip: Voor het uitzicht hoef je hier niet te verblijven. Ligt ingebouwd.
Datum van verblijf: december 2015
Tatiana M, Front Desk Manager van Sixties Ramblas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2015

Geachte Lucas,bedankt!

We thank you for your nice comment about our hotel. We are glad that you enjoyed your visit to this beautiful city and you spent a nice time in our hotel. This is exactly waht we want to provide to our guests!

Thanks a lot for choosing us, we'll be very happy to see you again!

With Kindest regards,

Beoordeeld op 13 december 2015

We hebben 1 nacht in dit hotel geslapen en dat is prima bevallen! Prijstechnisch is dit een goed hotel. Na een keurig ontvangst door de receptie (24h) kregen we een upgrade aangeboden. Dit zonder bijbetaling, erg netjes.

De kamers zijn ruim en voorzien van alle zaken die je verwacht. Alles is basic ingericht en ziet er netjes en schoon uit. In de kamer bereiken je weinig geluiden van buitenaf. Je kunt rustig slapen ondanks het feit dat je dicht bij de Ramblas zit. De Wifi werkt perfect. Dat is wel eens anders in (duurdere) hotels. Bij dit hotel geen enkele storing kunnen ontdekken.

Ontbijt is meer dan voldoende. Prijs is €9,- en dan heb je keuze uit croissants, bacon, eggs, koffie, jus en allerlei soorten beleg.

Fietshuur biedt het hotel ook aan. Het zijn nieuwe fietsen voorzien van een degelijk slot. Prima om Barcelona mee te verkennen!

Kortom, voor een aantal dagen en nachten Barcelona is dit een goed hotel! Een aanrader.

Datum van verblijf: november 2015
Beoordeeld op 10 november 2015

Dit hotel doet zijn naam eer aan: Chic en basic. Wat je nodig hebt voor een paar dagen Barcelona krijg je hier. Direct om de hoek van de Ramblas. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie schone kamer en badkamer. Geen overdreven dingen en hip/strak ingericht. Prijs/kwaliteitsverhouding voor de plek van het hotel zeker niet te duur. Ontbijt prima en Metro om de hoek. Wij waren met de auto en deze konden we voor 18 euro per dag onder het hotel in een goed beveiligde parkeergarage parkeren. Minpuntje: Wifi was aanwezig maar zwak. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Datum van verblijf: november 2015
Tatiana M, Front Desk Manager van Sixties Ramblas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2015

Dear Carla,

On behalf of all the chic&basic ramblas team, I thank you for sharing such a nice comment about our hotel. We are very glad that you had a pleasant stay and of course that you enjoyed our hotel decoration, location,etc. We are very lucky to be close by Las Ramblas in a very quiet alley.

Whenever you come back to Barcelona feel free to come to visit us!

We would like to take this opportunity to wish you a Happy New Year!

With kindest regards,

Beoordeeld op 3 november 2015

Leuk retro hotel...de ingang is super met een oude fiat 500 in de hal. Wij kregen een kamer op de tourist etage wat viel er op:
- kleine kamer met een 2 persoonsbed, tafel,zitzak, grote tv, open kast, kledingrek en een keukentje. De kamer was te klein voor zoveel spullen maar wel schoon.
- badkamer was klein en vies...er was schimmel, de vloer smoezelig en er lagen haren van iemand anders.
- ontbijt was karig weinig keus voor €15,- maar dat hebben we opgelost door de andere dagen buiten de deur te ontbijten.
De foto's van de kamers die wij hadden gezien zagen er top uit maar met wat wij kregen viel dat tegen. Voordeel is het is echt om de hoek van de Ramblas.

Datum van verblijf: oktober 2015
Tatiana M, Director de Recepción van Sixties Ramblas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2015

Hi from chic&basic Ramblas,

First of all we want to thank you for taking the time to write about us. We really appreciate your honesty since this is one of the main ways for us to know how we could improve our services and treatment.

We are very sorry that the bathroom in the room was not rigorously clean. This information is extremely important for us since we'll check what happenend with our hosekeeping manager.However we could sorted this incident out immediately if you had told us when you checked in.

Regarding the breakfast,it might be a mistake because our breakfast costs 9,00 € per person(for adults) and 6,00 € for children. Even our menu for lunch (10,90 €) is cheaper than the amount you mentioned.

We would need more details about your reservation to figure out what happened. It could be that you saw on the internet pictures from the superior rooms but you booked the standard room, which is a lower category. In any case we are extremely sorry that our hotel didn't meet your expectations. We'll be very pleased to assist you for further details.

Kind regards,

Front Desk Manager

Beoordeeld op 1 november 2015

De kamer is ruim, netjes en voorzien van een nette badkamer. Het personeel is vriendelijk en spreekt goed Engels. De locatie van het hotel is perfect, de bekende ramblas ligt om de hoek. Genoeg restaurants in de buurt en metro station vlakbij voor een goede verbinding naar de rest van Barcelona.

Datum van verblijf: december 2014

Hallo from chic&basic Ramblas!

On behalf of all the staff of the hotel, thanks a lot for taking the time to write something about us. We are very happy that you enjoyed our hotel and the strategic location.We love this area of Barcelona and it's very gratifying to know that you appreciate it too.

Please feel free to contact us again whenever you want to cvome back to our beatiful city!

Warm regards,

Front Desk Manager