Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.552)
Beoordelingen filteren
1.552 resultaten
Waardering van reizigers
1.022
448
58
14
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.022
448
58
14
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.552 beoordelingen
Beoordeeld op 14 november 2017

Super mooi hotel, bijzonder mooie en luxe kamers en de ligging is perfect. Bijzonder aardig en behulpzaam personeel en heerlijke ligbedden bij het zwembad. De badkamer was luxe met een ligbad en stortdouche.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank H1828DHsandrat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dircatedral, Front Desk van Catalonia Catedral, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 november 2017

Beste gast,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, alle medewerkers zijn erg trots dat u een goed verblijf bij ons heeft gehad en u houdt van onze service, faciliteiten en locatie.
Uw opmerkingen helpen andere TripAdvisor-gebruikers veel om te besluiten om ons hotel te boeken, omdat ze een leuk verblijf in Barcelona bij ons zullen hebben als u.
We hopen je snel te zien in ons hotel, want je bent meer dan welkom.
Vriendelijke groeten,
Front Desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2017

Heel mooi, modern hotel in hartje Barcelona, op enkele stappen van de Cathedral. Uitstekende service, heel proper, voorzien van alle mogelijke toiletartikelen, zelfs tandenborstels, scheermesjes, scheerschuim, ...badjas, slippers. Wij hadden een superior kamer voor 2 volw + 1 kind van 9 j. Zeer ruim, ook heel ruime badkamer. Kamer 318 was heel rustig. Raam kon je zelf niet openen maar even vragen aan de receptie en het werd op eerste verzoek open/dicht gedaan. Geen moeite is hen teveel. Elke dag fles water op de kamer. Heel lekker ontbijt aan 20 EUR pp maar zeker de moeite waard. Avondeten in het hotel (in de ontbijtruimte) vond ik persoonlijk iets minder maar ok. Buiten gaan eten is aangenamer. Zwembad op het dak met handdoekenservice is een meerwaarde ( wel maar 1 m diep) Als ik nog eens naar Barcelona ga, boek ik zeker dit hotel opnieuw en ik ben normaal een veeleisende toerist.

Kamertip: Kamer 318 (familiekamer) was rustig
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank mertensveronique
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2017

Receptie en Kamers zijn goed echter bij bepaalde medewerkers in het bar- en restaurantbedrijf zijn er verbeteringen vatbaar.een Filetsteak die met pezen was doordrenkt en zeer rauw was gebakken , kwam nog niet een verontschuldiging

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank schoonwitt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2017

Heel fijn hotel met een perfecte locatie.
Dicht bij Placa Catlunia, midden in het centrum.
Vlak bij de haven.
Voor ons ideaal voor wandelend de stad te verkennen.
's-avonds vlak bij de Cathedral, waar elke avond wel iets te doen is met diverse soorten kleinkunst.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Pieter-B-24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2017

Uitstekende locatie middenin het historisch centrum. Prachtig interieur, zowel binnen als buiten de kamer. Alles zeer verzorgd en netjes. Ook een zeer goed goed restaurant met degelijke prijzen. Enige minpuntje is het nachtlawaai als je aan de straatkant slaapt op de lagere verdiepingen.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank TomRagaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken