Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“authentiek”
Beoordeling van Casa Alfonso

Casa Alfonso
Een tafel reserveren
Bookatable
OF
Een tafel reserveren
Restaurantes.com
Geclassificeerd als nr. 886 van 10.613 Restaurants in Barcelona
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 16 US$ - 24 US$
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
Wijk: La Dreta de l'Eixample
16 maart 2020 beoordeeld

super lekkere tapas in een authetieke sfeer. Wij komen hier al jaren en raden het iedereen aan. Vriendelijk personeel

Datum van bezoek: maart 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank Els D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CasaAlfonso, Propietario van Casa Alfonso, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden


Heel erg bedankt Els D! We zijn blij te weten dat uw ervaring bij Casa Alfonso zo positief was. We hopen je weer te zien :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.438)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.438 beoordelingen

6 december 2019 beoordeeld

's avonds tapa's gaan eten in deze gezellige bar. lekker dicht op elkaar, veel drukte en toch vriendelijke bediening. hele lekkere tapa's, goede wijn en het gezelschap was ook prima. zeker een aanrader als je hier bent, maar best reserveren

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Eddy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CasaAlfonso, Director de Relaciones con Clientes van Casa Alfonso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 december 2019

Many thanks for your opinion, was a pleasure to have you here.
Wish you will be come back soon.
Regards from Casa Alfonso!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Superheerlijke tapas gegeten, we hebben de kelner om advies gevraagd en alles was top, met name de chorizo en de ham. Ook de bij de tapas geserveerde (rode) wijn was geweldig. Niet het goedkoopste tapas restaurant, maar wel helemaal geweldig.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank ericvJ3645XV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CasaAlfonso, Director de Relaciones con Clientes van Casa Alfonso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2019

Many thanks for your opinion, was a pleasure to have you here.
Wish you will be come back soon.
Regards from Casa Alfonso :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke hammen flinterdun gesneden en smelten op je tong. Zeer vriendelijke bediening en erg gezellig met de lokale bevolking. Je ziet het eten voor je klaargemaakt. Heerlijke rode wijn. Zeer aan te bevelen.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Willie M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CasaAlfonso, Director de Relaciones Públicas van Casa Alfonso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2019

Thanks a lot for your opinion, wish you will be come back soon.
Regrads from Casa Alfonso :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2019 beoordeeld

dit is een heel goed restaurant. Heel aangename sfeer en er komen nog veel Spanjaarden. De kwaliteit van het eten is altijd heel goed. Zeker de moeite voor tapas maar ook de gewone schotels zijn lekker.

Datum van bezoek: augustus 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank Els D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CasaAlfonso, Director de Relaciones con Clientes van Casa Alfonso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2019

Many thanks for your review, we wish you will be come back soon :)
Regards from Casa Alfonso!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Casa Alfonso bekeken, bekeken ook

Barcelona, Provincie Barcelona
Barcelona, Provincie Barcelona
 
Barcelona, Provincie Barcelona
Barcelona, Provincie Barcelona
 

In Casa Alfonso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding