Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (713)
Beoordelingen filteren
713 resultaten
Waardering van reizigers
647
61
5
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
647
61
5
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 713 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2017 via mobiele applicatie

Net buiten t drukkere centrum, maar Plaza Mayor op 7 minuten loopafstand (en alle andere historische gebouwen nog korter), is dit hotel een absolute aanrader! Superattent personeel, prachtige kamers, parkeergarage...alles klopt! Tophotel!!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mario B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2015

Je waant je in de oude tijden met personeel dat zo respectvol, attent en behulpzaam is. Ontbijt is meer dan compleet. De kamers en het hotel zijn met de grootste zorg en tot op de detail ingericht. Locatie is fantastisch, aan de rand van het historisch centrum.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Laure T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2015

Gevonden via Michelin gids en we waren bijzonder verrast door de ontvangst en de service en de slaapkwaliteit van dit hotel.
Ideaal gelegen voor een bezoek aan Salamanca
Wij waren er voor 1 nacht
Op aanraden van hun hebben we 1 adres gekregen om te lunchen en 1 om te dineren.
Deze waren zijde van uitmuntende kwaliteit.
Prijs kwaliteit een echte aanrader.
Garage in het hotel.
Komen zeker terug.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank henri h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2014

Geweldig ontvangst. Heel vriendelijk personeel die meer dan behulpzaam was. Onze auto werd in de garage gereden. Wij konden kiezen uit 2 kamers die er perfect uitzagen (design) en de badkamer was van alle gemakken voorzien. De ligging is top. Binnen 5minuten sta je op de Plaza Mayor van Salamanca. En het ontbijt...ronduit fantastisch! Al bij al een hotel waar wij graag weer terugkomen.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Anne S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2013

Dit mooie hotel bevindt zich net buiten de oude stad maar toch maar 5 minuten wandelen van de belangrijkste bezienswaardigheden. We hebben een perfecte service ontvangen die pakken beter is dan je bij een ander 4 sterren hotel mag verwachten. Oog voor detail en het personeel was de vriendelijkheid zelve!
Een echte aanrader voor wie overweegt Salamanca te bezoeken, prachtige stad trouwens waar je gerust 2 dagen kan aan spenderen.

Datum van verblijf: februari 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Hans V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken