Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Origineel super gezellig klein restaurant”
Beoordeling van Restaurante Zazu Bistro

Restaurante Zazu Bistro
Geclassificeerd als nr. 13 van 685 Restaurants in Salamanca
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 10 US$ - 28 US$
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
5 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier super lekker gegeten! Alles goed verzorgd en zeer vriendelijke bediening. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Petra G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (794)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 794 beoordelingen

29 oktober 2017 beoordeeld

Hier kom je eten in een prachtig gebouw, met niet te veel tafels zodat je heel rustig zit met uitzicht op het Plaza La Libertad. Ontzettend vriendelijk ontvangen (geen reservatie, gewoon rond 20:30 binnengestapt). Dit is een iets chiquer restaurant, maar zeker niet stijf. Na het hapje van het huis, aten we als voorgerechten om te delen krabcakes en gesauteerde paddenstoelen, daarna een pasta en risotto. Erbij een heerlijke rode wijn (Semele Crianza). Alles was superlekker en mooi gepresenteerd. Het is iets duurder, maar prijs-kwaliteit uitstekend. Vegetariërs kunnen hier ook komen eten. Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank veroniquew224
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Je stapt hier een huis binnen en vervolgens naar de verdiepingen waar je de ruim opgezette tafels hebt met een echt huiskamer-gevoel. Een perfecte ambiance om te eten. En dan het eten, dat is ook nog eens heel erg lekker! De risotto is een aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Travelforahappylife
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2016 beoordeeld

Zelfs bij minder goed weer prachtig zicht op de Plaza vanop de verdieping.Prima service, mooie en lekkere gerechten. Presentatie op sterniveau. Prijzen zeer eerlijk. Wij aten voorgerecht, hoofdgerecht en dessert met wijn voor ong. 70 Euro.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dany190
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig restaurant. Heerlijk gegeten op rustig pleintje met een lekkere wijn en goede bediening. Aanrader! Mediterrane kaart met mooi uitzicht op terras.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Sander M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Zazu Bistro bekeken, bekeken ook

Salamanca, Province of Salamanca
Salamanca, Province of Salamanca
 
Salamanca, Province of Salamanca
Salamanca, Province of Salamanca
 
Salamanca, Province of Salamanca
Salamanca, Province of Salamanca
 

In Restaurante Zazu Bistro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding