Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (382)
Beoordelingen filteren
382 resultaten
Waardering van reizigers
111
212
47
8
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
111
212
47
8
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 382 beoordelingen
Beoordeeld op 23 mei 2016

Vriendelijke ontvangst. Mooie, ruime kamer/ badkamer. Comfortabele bedden. Uitgebreid ontbijt. Ondergrondse parkeergarage (tegen betaling). Rustige ligging en toch vlakbij historisch centrum. Prachtig uitzicht op de stad.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gerry C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 december 2014

Prachtig uitzocht op de. Stad en de kathedraal. Vraag om een kamer met terras...goed ontbijt..goede prijs kwaliteit. Je loopt in vijf minuten via de oude Romaanse brug naar de stad.. Er stopt een bus voor het hotel naar het station. Vriendelijke bediening.
Comfortabel schoon en netjes....

Kamertip: Ask for room with terras
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank PetrusS286
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2014

Goed hotel bij de brug Puenta Romana. Brug oversteken en je bent in het gezellige Salamanca. Ontbijt prima maar in de stad kun je ook goed terecht. Kamer was prima, schoon en vriendelijk personeel. De matrassen waren wat hard, eigenlijk t enige maar wel belangrijke minpunt.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Service
Bedank johanadrieenjoostf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2014

Prima hotel, fijne kamers en uitstekende en vriendelijke staf. Parkeren is geen probleem en je loopt zo naar het leuke centrum waar je kunt eten. Het ontbijt was goed en het fruit was heerlijk en vers.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Johan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2014

Met een auto is het moeilijk om in Salamanca een hotel te vinden omdat je de auto moeilijk kwijt kunt. Bij toeval kwamen we net buiten het centrum dit hotel tegen. Het personeel was vriendelijk, de kamer was goed ook al was hij misschien niet meer helemaal up to date. Hij was in ieder geval schoon, zeer ruim met een grote badkamer en prima bedden. Het hotel lag dichtbij een brug over de rivier vanwaar je in 5 minuten in het centrum van de stad staat. Verder was het ontbijt goed en beschikte het hotel over een garage waarmee het parkeerprobleem was opgelost.

Datum van verblijf: mei 2014
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank PK24Amsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken