Kaal M

Super geweldige vakantie gehad

Beoordeling van H10 Tenerife Playa
5,0 van 5 bollen18 nov 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Super geweldige vakantie gehad personeel is heel vriendelijk en gastvrij eten is ook goed kamers zijn goed en worden elke dag schoongemaakt personeel is heel gastvrij en vriendelijk er zit een heel hartelijke en vrolijke vrouw miranda die verschillende talen kan en die overal mee wil helpen
Datum van verblijf: november 2022
1.1 km van H10 Tenerife Playa
0.3 km van H10 Tenerife Playa
Meer hotels in Puerto de la Cruz bekijken
Beoordeeld op 14 november 2022 via mobiele applicatie

Super locatie, ontzettend behulpzaam personeel, A-klasse service. Iedere avond entertainment. Het eten kan iets beter en de leidingen kunnen soms de hoeveelheid water niet aan wat zorgt voor een natte badkamervloer.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 31 oktober 2022 via mobiele applicatie

Hotel op top locatie , maar eten was zeer slecht. Hotel zou 3 sterren waard zijn ,zou moeten gerenoveerd zijn. Te druk in de eet zal. Eten lijkt op industrieel voeding, nooit meer H10 . Charcuterie voor ontbijt was verkleurd, niemand had gegeten. S'morgens lege flessen met confituur, geen plastic potjes om confituur te pakken. Grote blokken margarine , eten zonder smaak , wel elke avond life music in hotel.
S'morgens mensen staan voor de zwembad, geen bedden voorzien voor iedereen. Leuke uitstapjes naar Loro park , en vulkan. Stadje Poerto de la Kruz is gezellig stad met mooie winkeltjes en toffe sfeer. Maar het is bijna altijd bewolkt. Ondanks alles toch leuk vakantie gehad.

Kamertip: Taxi vermijden zij rijden zeer snel en gevaarlijk. Liever met excursies uitstapjes doen dan auto huren.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 3 oktober 2022 via mobiele applicatie

Peurto de la crus geweldig hotel h10 tenerif super leuk voor jong en oud heel goed verzorgd personeel super leuk altijd staan ze voor je klaar de kamers heel mooie poetsdamens zijn heel vriendelijk en alles proper en als er een probleem is voor verschillende talen is daar Miranda PR voor allemaal zo dat was het volgend jaar terug .

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 28 september 2022

ik vond dit echt een super vakantie de hotel was netjes en super gezellig ik geef teze hotel een dikke 10+ de personeel is astike aardig echt een aanrader ik zouw zo weer naar teze hotel willen gaan als ik weer op vakantie zouw gaan naar tenerife

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 26 september 2022 via mobiele applicatie

Super vakantie!!3de jaar na elkaar dat we terug komen altijd een beetje thuis komen!! Personeel heel vriendelijk iedereen doet zijn of haar best. Kamers netjes en proper a la carte restaurant niets op aan te merken!! Buffet restaurant meer dan oké!! Tipje aan het hotel is beetje meer variatie maar dat is vooral persoonlijke smaak.

Datum van verblijf: september 2022