Geachte gewaardeerde gast,
Ik ben verheugd te vernemen dat uw verblijf in ons hotel een prettige ervaring was. Uw vriendelijke woorden over ons toegewijde personeel worden zeer op prijs gesteld. Wij geloven dat het hart van elk hotel ligt bij de mensen die er werken. Daarom zijn we enorm trots op ons team dat er constant naar streeft om onze gasten een warme, attente en efficiënte service te bieden.
Het is ook fijn om te horen dat u onze kamers goed uitgerust en mooi vindt. We streven er onvermoeibaar naar om hoge normen van netheid en comfort voor onze gasten te handhaven. De weelderige tuin die u noemde, is inderdaad een van de unieke kenmerken van ons hotel, ontworpen om al onze gasten een serene en rustige omgeving te bieden.
Naar aanleiding van uw opmerking over de zwembaden hebben wij kennis genomen van uw feedback. We streven ernaar een scala aan voorzieningen te bieden die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van onze gasten, inclusief gezinnen met kinderen, en uw opmerkingen helpen ons onze aanpak aan te scherpen.
Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring. We kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen in het groenste deel van Tenerife, met hetzelfde niveau van service en comfort dat uw vorige verblijf zo aangenaam maakte.
Hartelijke groeten,
Gustavo Escobar,