Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De betere tapas”
Beoordeling van Ombu

Ombu
Een tafel reserveren
2
za 8/8
20:00
Geclassificeerd als nr. 85 van 2.442 Restaurants in Palma de Mallorca
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: La Llotja-Born
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

De betere tapas, alles a la minute vers bereid. Heel veel verschillende smaken die van elk gerecht 1 mooi geheel maken!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Vincedebbie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.286)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.286 beoordelingen

21 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch gezeten aan de tafel naast de open keuken! Prachtig zoals alles met evenveel zorg klaar gemaakt wordt. Alles wat we gegeten hebben was heerlijk. Is echt een fusion keuken! Voortreffelijke keuken. Een super aanbeveling, er kan binnen of buiten gegeten worden!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank 1953Annie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FornProjects, Customer Service van Ombu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2019
Google-vertaling

Dear 1953Annie,

We would like to thank you for the time you dedicated in sharing your feedback about your recent experience at OMBU. We are very glad to know you have enjoyed with our tapas.

It very good to know you like so much the special table by the kitchen

We hope to see you again soon

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat hebben we genoten van de mooie originele verrassende gerechten van dit restaurant. Een gouden bal, hamburger als toetje, heerlijke truffel ei dip, verrukkelijke buratta. Vriendelijk personeel. Goede service. Een erg fijne ervaring.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Mooiste77
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FornProjects, Customer Service van Ombu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2019
Google-vertaling

Dear mooiste77

Many thanks for your nice comments. We are very grateful to know that your experience at OMBU was so good and you have enjoyed with our desserts and tapas.

We put all our efforts in to make sure our guests spend a great time with us and enjoy with our service and food in all senses

We hope to see you again soon!

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt lekker gegeten! Veel tafels waren gereserveerd . Vlotte en vriendelijke bediening. De betere tapas. Heerlijk desser- golden egg.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ingeg_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FornProjects, Customer Service van Ombu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2019
Google-vertaling

Dear ingeg_13,

Thank you so much for your visit and comments. We are very grateful to know you had a great experience at OMBU and have enjoyed with our tapas.

We hope to see you again very soon!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisterenavond heb ik samen met mijn vriend gegeten bij Ombu in Palma de Mallorca. We zijn hier terecht gekomen op aanraden van een vriendin. Na het lezen van de lovende recensies op TripAdvisor toch besloten een tafel te reserveren, en ik zou ook zeker aanraden dit te doen wanneer je hier wil gaan eten. Het restaurant zat de gehele avond bomvol, wat zeer begrijpelijk is na het proeven van deze heerlijke tapas. Super mooi, modern gepresenteerde gerechten om samen te delen. De porties zijn royaal en alles is heerlijk van smaak. Zelfs de normaal gesproken redelijk ‘simpele’ patatas bravas waren op een zeer smaakvolle en bijzondere manier bereid. Verdere aanraders zijn de steak tartaar, pokébowl en de entrecote. Het enige punt van kritiek is dat op de kaart vermeld stond dat er langoustines werden geserveerd bij de Pad Thai. Uiteindelijk bleken dit scampi’s te zijn.
De gerechten zijn redelijk prijzig, maar dan heb je ook wat. Wij bestelden met z’n tweeën in totaal 6 a 7 gerechten, daarbij dronken we een fles water, 2 mojito’s, 2 cola zero’s en 2 glazen wijn voor €112,=.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Lunavanbommel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FornProjects, Customer Service van Ombu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Lunavanbommel,

Many thanks for your visit and nice comments. Our priority is to offer our guests the best quality and service. We are very grateful to know that your experience at OMBU was so good.

We hope to see you very soon tasting others tapas

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ombu bekeken, bekeken ook

Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

In Ombu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding