Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.018)
Beoordelingen filteren
1.018 resultaten
Waardering van reizigers
726
199
58
23
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
726
199
58
23
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.018 beoordelingen
Beoordeeld op 1 juni 2018 via mobiele applicatie

Haalde ons op van de airport, binnen 20 minuten waren we in Son Vida. We hadden luxury kamers geboekt, geweldige kamers. Hotel heeft een excellente conciërge. Deze man regelt alles. Uitzicht op de terrassen is meer dan geweldig. Elke dag hebben wij genoten van een andere golfcourse. We komen zeker terug.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Diederik54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2016 via mobiele applicatie

Op het moment van beoordelen verblijven wij nog in het hotel. Super hotel met geweldige ligging, iets buiten palma de Mallorca en op een heuvel met prachtig uitzicht, het eten echt geweldig, zoals je verwacht van een 5sterren resort. Helaas vonden wij de kamer tegenvallen qua uitzicht. Wij boekten een de luxe kamer met balkon maar kregen een uitzicht tegen bossages.... Ik vind dat dat niet kan voor een 5 sterren hotel met zoveel klasse... Wil je op safe gaan moet je een kamer boeken met uitzicht op palma de Mallorca... Met het benodigde prijskaartje...

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Beekm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ODCGM, General Manager van Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Beekm,

thank you for sharing your feedback on TripAdvisor following your recent stay with us.

It is great to see that you enjoyed your holidays at the Castillo Hotel Son Vida - please feel free to contact us directly for your next booking so we can assist you with your room selection. Not all our rooms have views of Palma, some of the rooms have garden view, we will be more than happy to arrange a room allocation that suits your preferences.

We look forward to welcoming you back on your next visit to Mallorca.

Kind regards,

Oscar del Campo
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2015

Echt een ongelofelijk heerlijk hotel. Ouderwetse luxe in kasteel achtste omgeving. Mooi zwembad met poolservice. 2 mooie restaurants waarvan 1 restaurant met tapas concept. Een zeer rustige locatie net buiten het centrum van Palma met toegang tot de golfbaan.

Kamertip: Vraag naar een kamer met balkon en uitzicht.
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marlou J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexandra S, Guest Relations Manager van Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 november 2015
Google-vertaling

Dear Marlou J from Kerkrade,

thank you very much for the time you took to review your recent stay with us at the Castillo Hotel Son Vida.

We are delighted to know that your stay was so enjoyable and that this special atmoshere, that we have at the castle, caught your attention. Our restaurants are always surprising our guests with the best from the mediterranean cusine. Therefore the combination of local products and great ideas create delicious memories of a stay on the island and at the Castillo Son Vida.

Dear Marlou J from Kerkrade, we would be very glad to welcome you once again at the Castillo Hotel Son Vida and the charming island of Mallorca.

Best regards,

Your Guest Service Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 13 juli 2015

Een uitstekende locatie, luxyary bovenop! Mooie kamers / geweldig golfbanen / een geweldig restaurant en het meest vriendelijke personeel dat ik ooit heb meegemaakt.

We hebben genoten en zijn behandeld als koningen.

Bedank Rene v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
ODCGM, General Manager van Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Rene V,

thank you for taking the time to post a review on TripAdvisor following your stay in October last year.

I am delighted to hear that you enjoyed the "royal" treatment - and you will hopefully come and visit us again to enjoy our now newly refurbished restaurant Es Castell.

We look forward to your next visit here at the Castillo Hotel Son Vida.

Kind regards,

Oscar del Campo
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2015

Inmiddels drie jaar achter elkaar een paar dagen in dit hotel verbleven. Het is een genot om hier weer terug te komen. Het ligt midden tussen de golfbanen maar is ook erg fijn als je niets doet bij het zwembad

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Urm65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexandra S, Guest Relations Manager van Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2015
Google-vertaling

Dear Urm65,

thank you for your kind comments in regards to your recent third stay with us at the Castillo Hotel Son Vida.

We are delighted to hearhow much you did enjoy your stay with us at the Castillo. Furthermore we would like to thank you for sharing your comments in dutch for all the dutch travellers in Mallorca.

We do hope, dear Urm65, to welcome you very soon at the Castillo Hotel Son Vida and on the island of Mallorca.

Many sunny regards from Mallorca,

Your Guest Service Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken