Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.981)
Beoordelingen filteren
1.981 resultaten
Waardering van reizigers
1.130
540
181
82
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.130
540
181
82
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.981 beoordelingen
Beoordeeld op 1 oktober 2018 via mobiele applicatie

Eind september in dit hotel verbleven. Het is een heel fijn hotel met vriendelijk personeel , een heel lekker uitgebreid ontbijt en comfortabele kamers mee heerlijke bedden. Het hotel ligt op een mooie lokatie en kijkt uit over de haven. Het is wel een half uurtje lopen naar het oude centrum maar er stopt ook een bus vlakbij. Het enige minpuntje vond ik de oploskoffie op de kamer. In een 5 sterren hotel mag je op zijn minst “echte koffie” verwachten.

Verbleef: september 2018, reisde met een partner
Bedank tietyw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria A, Director de Relaciones con Clientes van Gran Melia Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2018
Google-vertaling

Dear tietyw,

Thank you so much for choosing Gran Meliá Victoria during your recent stay at Palma de Mallorca as well as for taking the time to sharing this amazing feedback with all the TripAdvisor.com users.

I am pleased to know that you enjoyed the stay with us and that you liked so much the assigned guest room, our breakfast offer as well as the service received and hotel's location.

Also, let me kindly inform you that our Premium Rooms and Suites are provided by a Nespresso coffee maschine.

I really hope that we will have the opportunity to welcoming you back again.It would be a pleasure for us!

With my best personal regards,

Maria Ansalone
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2018

Mooi Hotel in Palma op Top LokatieWaren hier een weekend met Familie en hebben genoten van de geweldige service en het zeer geode OntbijtWaren blij om weer eens terug te gaan en te zien wat er verandert was in de afgelopen 2 jaar

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
1  Bedank dirks601
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria A, Director de Relaciones con Clientes van Gran Melia Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Vrienden,

I personally would like to thank you for choosing our property during your recent stay at Palma de Mallorca, as well as for taking the time to sharing this amazing feedback onTripAdvisor.com.

It is wonderful to know that you felt comfortable during the time spent at the hotel and that you enjoyed the breakfast buffet and the service provided by our staff - much appreciated.

We really hope to have the opportunity to welcoming you back again!

Best regards,

Maria Ansalone
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2018

Uiterst vriendelijk personeel, schoon en uitstekende ligging. Zwembad mooi en voldoende bedden. Ondanks ligging in centrum geen geluidsoverlast op onze kamer gehad. Parkeren onder hotel is goed te doen, evt valet parking mogelijk.

  • Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank fred978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria A, Guest Relations Manager van Gran Melia Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2018
Google-vertaling

Dear fred978,
Thank you very much for writing your review and sharing it with the TripAdvisor Community.
We are truly delighted to read that you appreciated the friendliness of our staff. Certainly, our personnel is our greatest asset, so we are glad to know that the service received fulfilled your expectations.
Furthermore, we are thrilled to see that the location was of your fullest satisfaction. It is also pleasant to know that the pool facilities were of your liking.
I really hope that we will have the opportunity to welcoming you back again - it would be a great pleasure for us.
Kindest regards,
Maria Ansalone
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel voldoet aan alle eisen die je mag stellen voor deze prijsklasse. Super vriendelijke staff, zowel achter de receptie als de bellboys en de bediening in het restaurant. Alleen de barkeeper was super chagerijnig! De kamer met zeezicht is ruim en van alle gemakken voorzien. Heerlijk bed. De douche geeft geen enorme straal maar voldoet. Al met al een aanrader voor de zakelijke bezoeker

Verbleef: november 2017, reisde voor zaken
Bedank Charles E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
maria jose g, Guest Relations Manager van Gran Melia Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 november 2017
Google-vertaling

Dear Charles E,

Thank you so much for sharing your wonderful feedback concerning your stay at Gran Meliá Victoria on TripAdvisor.

We are so happy to learn that you enjoyed the views from your guest room looking directly at the Palma Cathedral and Marina. I greatly appreciate your feedback about our hotel’ s ambience and atmosphere as well as about our rooms, our food and our staff - please be assured that I will share your amazing comments with them.

We would be more than glad to welcome you back again. Therefore, please feel free to contact us directly, so that we could arrange all your requests and make your stay even better.

Best regards,

María José Guerra
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2017

Het hotel ligt uitstekend centraal aan de haven en op loopafstand van het centrum. Prijs kwaliteit prima hotel. Alleen de Red Level is aan de sobere kant in vergelijking met andere hotels. Het personeel is heel attent.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank benno_ummels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
maria jose g, Director de Relaciones con Clientes van Gran Melia Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Dear benno_ummels,

My name is María José Guerra and I am the Guest Experience Manager.
First of all, thank you very much for taking your time to post such a wonderful feedback about your recent stay at Gran Meliá Victoria on TripAdvisor.

We are delighted to read that you found the location of our hotel convenient and beautiful. Certainly, the views overlooking the marina make the experience among us even more magical.

Moreover, we truly appreciate your nice comment about our staff, who is always at your entire disposal making you take the best memories back home.
Regarding the Red Level Lounge, we are sorry to read that you found them austere. Be rest assured that we will take into account your opinion for future improvements.

It would be fantastic to welcome you back again in the future. We are very much looking forward to it!

Kindest regards,

María José Guerra
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken