Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.340)
Beoordelingen filteren
3.340 resultaten
Waardering van reizigers
1.534
1.359
307
86
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.534
1.359
307
86
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.340 beoordelingen
Beoordeeld op 21 oktober 2018

Mooi en schoon hotel, met erg vriendelijk personeel dat je altijd met een glimlach verwelkomt. De locatie is perfect, vlakbij het centrum langs een mooie rivier. Ideale uitvalsbasis voor een city- of zakelijke trip.

  • Verbleef: oktober 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank 610eric
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BilbaoNervion, Director General van Barcelo Bilbao Nervion, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Barceló Bilbao Nervión. We are thrilled that you have enjoyed your stay and certainly agree that our dedicated staff plays a key role to our guests' overall experience. The entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service and a warm, memorable experience. 

We are also very pleased to read that you did like the room we accommodated you in and that you found it to be clean and comfortable at all times.

Moreover, we are glad to know that you really enjoyed our unbeatable location to visit the wonders of a vacation in Bilbao.

Again, we thank you for this very kind review of our hotel and we look forward to serving you again in the future.

Best Regards,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel was perfect! Heerlijke bedden, rustige omgeving, geweldig ontbijt en luxe kamers, echt een verwennerij om terug te keren van lang lopen. Ligging is idd handig, tussen de oude stad en nieuwe gedeelte!

Verbleef: oktober 2018, reisde met vrienden
Bedank Marjo v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BilbaoNervion, Director General van Barcelo Bilbao Nervion, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Firstly we would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Barceló hotel and are delighted to see that we were able to match your expectations.

Furthermore, we are thrilled to read that you liked the comfort of the bed. At Barceló we are fully aware that a basic function in any hotel is to guarantee comfortable and satisfying nights' sleep to our guests.

Moreover, we appreciate your highlight on the breakfast buffet we offer at the restaurant. Our chefs work hard in order to provide a wide variety of high-quality products.

Once again, thank you for this fantastic review and we look forward to serving you in the future.

Best Regards,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2018 via mobiele applicatie

Voor een stedentrip hadden we dit hotel gekozen en dat bleek een schot in de roos. Het hotel bleek te zijn wat je van een goed hotel verwacht: uitstekende kamers waarover goed was nagedacht en uiterst stil (en daar ontbreekt het nog wel eens aan).
Maar bovenal was de ligging in Bilbao uitstekend en heel centraal! Alle bezoekpunten (incl. een grote keuze aan restaurantjes en café’s; ook voor het ontbijt als je niet in het hotel zou willen) op comfortabele loopafstanden en gelegen aan de gezellige promenade langs de rivier.

Verbleef: oktober 2018, reisde met een partner
Bedank Gerard B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2018

De kamer die we geboekt hadden (luxe suite inclusief minibar) viel tegen. We kregen een junior suite en van de minibar mochten we alleen water en cola op hun rekening nuttigen. Man bij de receptie was afstandelijk en gehele hotel ademde zakelijke en wat kille sfeer uit. Ook het restaurant heeft geen sfeer en heeft zelfs geen ramen met uitzicht op de mooie stad Bilbao. Daarentegen was het ontbijt zeer goed. Wel ligt het hotel zeer gunstig ten opzichte van het centrum en het prachtige Guggenheim museum. Een echte aanrader om te bezoeken! Verder is de rondtrip in Bilbao per bus aan te raden. We gaan hier echter niet meer naar toe, de gehele stad is gericht naar het Guggenheim museum.

Kamertip: Probeer kamer te boeken met uitzicht op de stad
Verbleef: september 2018, reisde met een partner
Bedank rona691
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2018

Goed hotel ligt perfect om een culturele reis te maken alle bezienswaardig heden liggen op loopafstand. Ontbijt is zeer aan te raden veel keuze perfect verzorgd. Wifi in het hotel doet het perfect. Hotel wordt goed schoon gehouden

  • Verbleef: september 2018, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank toinev959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken