Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (6.288)
Beoordelingen filteren
6.288 resultaten
Waardering van reizigers
3.722
2.165
306
66
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.722
2.165
306
66
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 6.288 beoordelingen
Beoordeeld op 25 maart 2019

Buiten de drukte gelegen, maar toch heel centraal op 10 min wandelen van alle bezienswaardigheden. Hebben voor ons 2e bezoek aan Sevilla opnieuw voor Becquer gekozen. 2 jaar geleden waren wij hier ook al geweest en ondertussen is de ontbijtzaal veranderd en is er een heel uitgebreid assortiment voor het ontbijt. De kamers zijn rustig en je hebt geen last van lawaai van de straat. Ons enig minpuntje wat we ook gemeld hebben in het hotel is dat er een onaangename geur was op de kamer door de afvoerbuizen van de badkamer. Maar voor de rest een prima hotel.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mireille-Yukimi-----
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnaM_Diaz, Guest Experience van Hotel Becquer, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2019
Google-vertaling

Dear Mireille Yukimi,

The whole team would love to thank you for choosing us once again and taking the time to write it online!

We’re pleased to know that you had an enjoyable stay with us and the room fulfilled your expectations. As you say, our hotel is conveniently located in Seville, near main monuments but in a calm area. We work hard to offer a wonderful buffet, taking good breakfast is very important to the enough energy to visit the city during the day. We have taken note of your comment about room smell, we're sorry the inconveniences, it helps to improve day to day.

We’re looking forward to welcoming you back soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2019 via mobiele applicatie

Buitengewoon prettig 4 sterren hotel dat zeker 5 sterren waard is door de mooie, tot in de puntjes verzorgde kamers, prachtige badkamers, het meer dan verrukkelijke, uitgebreide ontbijt en vooral ook door het professionele en uiterst vriendelijke topteam medewerkers, dat alles zeer attent regelt. Al meer dan 25 jaar ons “home away from home” in Sevilla.
Geweldig goede ligging om Sevilla te verkennen. Parkeergarage.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 184lidab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnaM_Diaz, Guest Experience van Hotel Becquer, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2019
Google-vertaling

Dear 184lidab,

Thank you very much for letting us to be a part of your trip to Sevilla once again and for your kind valuation.

It's a pleasure to know that you enjoyed your stay at Hotel Bécquer from beginning to the end. We're glad that rooms and buffet breakfast fulfilled your expectations. We are especially touched by your comment about staff, it touches us deeply and makes us so proud. We're happy to know you enjoyed different areas of Seville thanks to our great location in the city.

Our best gift will be welcoming you back Home soon!

We remind you that you can enjoy of a 15% discount using our promo code "TRIP17" on the official website of the hotel or you could contact us sending an email to becquer@hotelbecquer.com. BEST PRICE GUARANTEED. Also please note that ONLY on our website you can enjoy in advance the following services FREE: download "Audioguide Seville" available for IPhone / Ipad and “Ruta de la Tapa” available for iPhone/Ipad/Android. You can delight in the exclusive pillow menu, laptop, Ipad, DVD player or bicycle service (services subject to availability and previous reservation). On the website you can reserve in advance different activities, for example a guide tour, Isla Mágica tickets or Guadalquivir cruise. You can contact us directly by email becquer@hotelbecquer.com or phone 954 228 900.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2018

Dit hotel is prima gelegen, alles op wandelafstand. Super uitgebreid ontbijt en vriendelijke service. Aanrader voor wie de eerste keer naar Sevilla gaat.
Kamers goed afgesloten van geluid. Alles is aanwezig om een rustige vakantie te hebben.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank MarnixA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnaM_Diaz, Guest Experience van Hotel Becquer, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2018
Google-vertaling

Dear MarnixA,

Thank you very much for letting us be a part of your trip to Sevilla and for your excellent valuation!

We’re pleased to know that you had an enjoyable stay with us. We're happy to know you enjoyed different areas of the city thanks to our great location. We’re pleased to know you felt comfortable in the room and enjoyed our buffet breakfast, we work day to day to provide a big variety of high quality products. Our main desire is that our guests have the best experience possible that's why we are always ready to help you.

We look forward to welcoming you to Hotel Bécquer again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2018

Ontbijt was heerlijk, ruim assortiment .Het hotel was perfect gelegen. Op wandelafstand van het historisch centrum. De winkelstraat ook op wandelafstand . Restaurants, bankautomaten allemaal indezelfde straat als hotel .

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank IneJ40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnaM_Diaz, Guest Experience van Hotel Becquer, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Ine J,

Thank you for your recent visit at Hotel Bécquer and for taking time to write your comments on TripAdvisor, your feedback is very important for us.

We’re pleased to know that you had an enjoyable stay in Seville. We work day to day to offer a wonderful buffet, it’s very important take good breakfast to have the energy enough during a day visiting the city. We agree with you, we feel privileged of the place where we are in Seville, near main monuments.

Looking forward to welcoming you back next time you are in Seville!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2018

Een mooi hotel en perfect gelegen! Bezienswaardigheden, winkels, de wijk Triana en restaurants allemaal op loopafstand! Het personeel van Bécquer is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is goed met veel keus en ook glutenvrij is mogelijk. Het zwembad is wel wat klein, maar daarvoor kwamen wij niet naar Sevilla. Wij komen iig terug!

Kamertip: Mooie ruime kamers met prima badkamer.
Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Mvdbh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnaM_Diaz, Guest Experience van Hotel Becquer, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2018
Google-vertaling

Dear vandenberghoukes,

Thank you for your recent visit at Hotel Bécquer and for taking time to write your comments on TripAdvisor!

It has been a pleasure having you with us, your comments made the entire team sincerely happy, we were delighted to hear your nice words. As you say, the hotel has a privileged location which allows our guests enjoy each part of Seville walking around. Our main desire is that our guests have the best experience possible that's why we are always ready to help you. We’re pleased to know you enjoyed our buffet breakfast, we work day to day to provide a big variety of high quality products. As we are located in the city centre, we have limited space for our terrace, nevertheless we consider that it's a good place to relax in the afternoon.

Our best gift will be welcoming you back Home!

We remind you that you can enjoy of a 15% discount using our promo code "TRIP17" on the official website of the hotel or you could contact us sending an email to becquer@hotelbecquer.com. BEST PRICE GUARANTEED. Also please note that ONLY on our website you can enjoy in advance the following services FREE: download "Audioguide Seville" available for IPhone / Ipad and “Ruta de la Tapa” available for iPhone/Ipad/Android. You can delight in the exclusive pillow menu, laptop, Ipad, DVD player or bicycle service (services subject to availability and previous reservation). On the website you can reserve in advance different activities, for example a guide tour, Isla Mágica tickets or Guadalquivir cruise. You can contact us directly by email becquer@hotelbecquer.com or phone 954 228 900.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken