Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:30 - 16:45
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Archivo General de Indias te ontdekken
vanaf 172,60 US$
Meer info
vanaf 103,60 US$
Meer info
vanaf 138,10 US$
Meer info
Beoordelingen (995)
Beoordelingen filteren
995 resultaten
Waardering van reizigers
351
365
210
56
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
351
365
210
56
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 995 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2016

Je voelt je klein en nederig op de indrukwekkende trappen van dit archief. Wat mij betreft begrijp je het doel van deze instelling het beste als je eerst de film gaat bekijken die is gemaakt van de totstandkoming. Dit mag je niet missen als je naar Sevilla gaat.

Datum van activiteit: september 2016
1  Bedank Desiree1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2016 via mobiele applicatie

Het is vanbinnen een mooi gebouw. Echter staat alle info binnen in het Spaans. Er is wel een filmpje met Engelse ondertiteling maar dat is het dan ook. Het is gratis en goed om op het warmste van de dag te bezoeken, maar het is geen ramp mocht je dit missen in Sevilla.

Datum van activiteit: juni 2016
Bedank Reza B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2016

In dit gebouw worden de archieven van de Spaanse overheersing in Amerika bewaard, vanaf de tijd dat Columbus dacht India bereikt te hebben.
Kleine tentoonstelling op de begane grond. Toegang is gratis.

Datum van activiteit: augustus 2015
Bedank BvB146
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 mei 2016 via mobiele applicatie

Aardig. Daar is alles mee gezegd. Jammer dat alles in het Spaans is. Niet veel zeggende tentoonstelling maar wel aardig als het regent

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank Ko v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2016

In dit gebouw staat de documentatie over de reizen van Christopher Columbus (Colon in het Spaans) opgeslagen. Slechts een gedeelte is (gratis)n toegankelijk. Tijdens mijn bezoek was er een tijdelijke expositie over de Engelse aanval op Spaanse oorlogsschip ‘La Mercedes’, terwijl formeel Spanje neutraal was. In 2007 werd het wrak gevonden voor de kust van Portugal, compleet met de 'buit' van indertijd. Interessant, want dit incident sleurde Spanje in de oorlog

Datum van activiteit: april 2016
Bedank Dutchtraveller228
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken