Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiaanse avond in Sevilla”
Beoordeling van Osteria L'Oca Giuliva

Osteria L'Oca Giuliva
Reserveer een tafel
2
do 2/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 120 van 3.212 Restaurants in Sevilla
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Diner, Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
Wijk: Casco Antiguo
25 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Top restaurant met Italiaanse bediening en fantastische Italiaanse gerechten. Restaurant is niet groot dus reserveren is gewenst

Datum van bezoek: september 2021
Bedank Ruitertjes010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.210)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 3.210 beoordelingen

20 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Werkelijk waar de lekkerste gnocchi die ik ooit gegeten heb, dat geldt trouwens ook voor de teramisu die helemaal geweldig was! De pasta carbonara was een echte, super lekker!

Datum van bezoek: september 2021
Bedank 168saschas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Kort bij de Giralda kan je bij dit Italiaans restaurant lekker gaan eten.
Als je gaat voor de lunch, heb je een beperkte keuze maar kan je voor 13 euro kiezen uit salade, pizza of pasta met drankje (ook glas wijn) en heerlijk dessert!

Pizza's zijn zeer lekker en grote keuze aan betaalbare wijnen. Niet te veel nemen. Als je met 2 of meer bent, best als voorgerecht een schotel om te delen.

Bediening super vriendelijk en zeer makkelijk online te reserveren!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Dirk V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima plekje om te eten als je iets anders dan tapas zoekt. Wel een klein restaurantje en reserveren is noodzaak. Eten was smaakvol maar de bediening was voor mij hetgeen het verschil maakte. Deze was zeer vriendelijk en sprak ook prima Engels.

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank TdG1931
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorig jaar gemist omdat het volledig volgeboekt was. Gisteren kunnen reserveren voor vanavond! Zeker een aanrader en bij het bestellen werd netjes gezegd dat het voorgerecht en hoofdgerecht te veel zou zijn. En dat was het zeker! Samen één voorgerecht genomen en ieder ‘n hoofdgerecht, zeker meer dan genoeg.
Goede Italiaanse wijnen op de kaart voor ieder budget.
Alvast gereserveerd voor aanstaande maandag

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank Jac B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Osteria L'Oca Giuliva bekeken, bekeken ook

Sevilla, Provincie Sevilla
Sevilla, Provincie Sevilla
 
Sevilla, Provincie Sevilla
Sevilla, Provincie Sevilla
 

In Osteria L'Oca Giuliva geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.