Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
66 US$
View deal
Gratis annuleren tot 24/04/21
Hotels.com
66 US$
View deal
Gratis annuleren tot 24/04/21
ZenHotels.com
83 US$
59 US$
View deal
BESPAAR 24 US$
Booking.com66 US$
Priceline66 US$
Hurb83 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.420)
Beoordelingen filteren
2.420 resultaten
Waardering van reizigers
1.113
937
246
79
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.113
937
246
79
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.420 beoordelingen
Beoordeeld op 9 oktober 2018 via mobiele applicatie

Sercotel Gran Hotel Luna is een prima hotel op ongeveer 15 minuten afstand van het centrum van Granada. De kamers zijn zeer ruim met een luxe badkamer (met douche én bad). Het ontbijt en het diner is goed. De bediening is vriendelijk en het hotel heeft veel faciliteiten zoals sportzaal en zwembad.

Datum van verblijf: oktober 2018
1  Bedank JPHMW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección S, Gerente van Sercotel Gran Hotel Luna de Granada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Juan M. López Direktor Sercotel Gran Hotel Luna de Granada

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2018 via mobiele applicatie

Goed gelegen en groot hotel aan de rand van Granada. Kamer en vooral badkamer onpraktisch ingericht. Ontbijt normaal, niet echt uitzonderlijk. Ik kijk volgende keer Granada eerder voor een ander Hotel.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leonV6574VZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección S, Gerente van Sercotel Gran Hotel Luna de Granada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2018

Beste gast,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het geven van jouw feedback. Ik had graag gezien dat je een betere ervaring had gehad. Van dit soort feedback kunnen wij desondanks enorm veel leren om onszelf te verbeteren. Wij werken er hard aan om onze gasten een fantastische ervaring te bezorgen, maar in dit geval zijn wij blijkbaar tekort geschoten. Wij hopen dat je ons alsnog een kans zou willen geven om je vertrouwen terug te winnen. Ik kan je garanderen dat wij dan ons uiterste best zullen doen om je een fantastische ervaring te geven waar veel van onze gasten ondertussen van zijn gaan houden.

Met vriendelijke groet,

Juan M. López Direktor Sercotel Gran Hotel Luna de Granada

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2018 via mobiele applicatie

Er zijn zeker betere hotels te vinden dat deze
Kamers zijn niet bijzonder
Geen toiletborstel in de toilet
Badkamer acceptabel
Vriendelijke bediening
Redelijk ontbijt maar zou beter kunnen

Ligt wel makkelijk bereikbaar net bij ingang stad

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Alwin24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección S, Gerente van Sercotel Gran Hotel Luna de Granada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Juan M. López Direktor Sercotel Gran Hotel Luna de Granada

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2018

Groot hotel aan de rand van de stad. Op loopafstand van centrum (15-20 minuten lopen). Drukbezet, dus ontbijtzaal was tamelijk vol, maar buffet goed gevuld. Parkeren in parkeergarage, vlak bij snelweg. Bedden en badkamer oké.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Zwaantje55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección S, Gerente van Sercotel Gran Hotel Luna de Granada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Juan M. López Direktor Sercotel Gran Hotel Luna de Granada

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2018

Standaard kamer opgewaardeerd voor 10 euro naar een kamer met kingsize bed ,klein balkon met uitzicht en waterkoker.

luxe badkamer, echter de toilet is geplaatst in een hoekje tegen over een vast stenen tafeltje waardoor een normaal persoon niet op de toilet kan zitten.
De luxe bad/douche installatie is fout en heel scheef geplaatst op de wand.

Deze keer hebben wij halfpension geboekt, het ontbijt is goed en het avond eten is ook gevarieerd.

Het hotel is op loop afstand van het centrum.

Vrij parkeren in de omgeving is mogelijk, maar beperkt.

Kamertip: Let op de badkamer.
Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 281frank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección S, Gerente van Sercotel Gran Hotel Luna de Granada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Juan M. López Direktor Sercotel Gran Hotel Luna de Granada

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken