Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
60 US$
View deal
Gratis annuleren tot 24/04/21
Expedia.com
60 US$
View deal
Gratis annuleren tot 24/04/21
Trip.com
79 US$
52 US$
View deal
BESPAAR 27 US$
Gratis annuleren tot 24/04/21
Booking.com61 US$
Priceline61 US$
StayForLong79 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.385)
Beoordelingen filteren
1.385 resultaten
Waardering van reizigers
509
665
172
30
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
509
665
172
30
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.385 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2019 via mobiele applicatie

Top locatie, personeel dat plezier in zijn werk heeft, netjes, schoon, goed geprijsd. Top! Een mooie plek als uitvalsbasis voor een paar dagen Granada. Alle leuke plekjes zijn op loopafstand en als je even geen zin meer hebt om te wandelen, ga je heerlijk eten en drinken in het restaurant bij het hotel!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 972elsked
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2019 via mobiele applicatie

Geweldig hotel voor deze prijs !! Kwaliteit,netheid en service waren top.
Bij een volgend verblijf in Granada hoef ik niet meer te zoeken naar een hotel !
Dichtbij leuke steegjes en mooie winkelstraat en op loopafstand van Albaicin met de gezellige bazaar sfeer. Van daaruit ben je weer zo bij Alhambra.
Vanuit dit hotel ben je binnen 1 Minuut bij de hoofdstraat waar je de bus kan nemen voor €1.40 naar Alhambra zodat je niet de stijle helling op moet!
Geniet ervan

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank alihW2124SC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2018 via mobiele applicatie

Heel vervelend is dat ze er in dit hotel op staan om een kopie van je paspoort te maken. Als je dat niet wilt (hetgeen aan te bevelen is) boek je dit hotel beter niet!
De kamer zijn zeer schoon en comfortabel. Prima bed, zeer luxe badkamer echter zonder goede afzuiging.
De kast heeft geen deur daardoor doet kamer snel wat rommelig aan.
Het raam kan in de nacht niet open blijven vanwege straatherrie.
Vanwege ons vroege vertrek kregen we een ontbijtpakket mee. Dit kwaliteit hiervan moet als uitermate slecht beoordeeld worden. Het Was gewoonweg niet te eten. Kortom een hotel met stevige plussen maar evenzoveel minpunten.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Paul22260
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2018

Goede ligging, ook t.o.v. de bushalte naar Alhambra (lijn C3 vanaf Isabela Catholica). Kamer was zeer ruim en schoon. Bed comfortabel. Tip: probeer de auto in de buurt even aan de kant te zetten en haal bij de receptie een parkeerinstructie op. Je zet de auto op aangegeven plek weg en na inleveren v/d autosleutel bij receptie zet de valet de auto weg in de garage. In de buurt een aantal goed beoordeelde restaurants / barretjes (bijv. in Calle Varela het superhippe Rosario Varela) te vinden met uitstekende prijs kwaliteit.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jordi N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ligt midden in het centrum en in een straatje met heel veel toffe restaurantjes en vooral 's avonds hangt er een hele toffe sfeer. De kamer was heel mooi maar wel niet heel groot en een super goed bed. We hebben echt genoten van dit hotel en zeker een aanrader

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Florisbij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken