Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (265)
Beoordelingen filteren
265 resultaten
Waardering van reizigers
64
113
45
22
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
64
113
45
22
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 265 beoordelingen
Beoordeeld op 4 februari 2018

Slechte bedden? Nee, daar hadden wij geen klagen van. Onderhoud laat niks te wensen over, zelfs iets te. Luidruchtig zijn sommige gasten helaas wel maar dat zijn de gasten zelf. Studio'tje was prima, groot genoeg. En de cafetaria is een schot in de roos, de ober kan een flink mondje Nederlands! Lekker en goedkoop eten kan je daar ook. Zowel dranken als schotels zijn er zeer verzorgd. Een enorm pluspunt, al vaker aangehaald, is het geweldig vriendelijke personeel. Van poetsvrouw via receptie tot kelner, iedereen is even gastvrij en vriendelijk!!

Kamertip: Vlakbij het strand maar toch weg uit de drukte
Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Tony C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017 via mobiele applicatie

Mochten vorig jaar een gerenoveerde kamer zien en deze nu ook gehad. Studio deluxe met balkon. Als je aan de kant van carihuela park zit heb je geen last van glasbakken. Wij zaten op een hoek dus nog een raam in de badkamer ook. Nederlandse zenders doen het nu heb steeds rtl boulevard gekeken. Mensen achter receptie en restaurant heel lief en zeggen altijd gedag. De airco is nu gratis dus dat scheelt weer!! Heb voor juni al weer geboekt want de prijs is echt een lachertje...

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Margret Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2017

het appartementscomplex is oud maar wel heel schoon en netjes. Wij zaten in kamer 206 en die was prima voor wat je mag verwachten van een goedkoop appartement, schoon, vrij ruim en alles aanwezig voor een weekje vakantie.

Het bed was echt een drama, deze had al lang geleden vervangen moeten worden (was doorgezakt). Het bed was niet veel breder dan een twijfelaar en het matras en de bedframe waren in zeer slechte staat met als resultaat een week lang alle twee niet kunnen slapen en last van de rug en nek. Het complex staat aan een straat waar alle winkels hun afvalcontainers hebben staan en die worden dagelijks tussen 1 uur 's ochtend en 3 uur 's ochtends opgehaald wat voor de nodige lawaai zorgt. Rinkelend glas en zware vrachtwagen geluiden etc. Waarschijnlijk zal dit normaal minder irritant zijn als je een goed bed hebt en het je ook echt kunt slapen.

Kamertip: informeer naar de bedden, onze ervaring was erg slecht, maar dat is op basis van 1 kamer in een complex met 10-tallen kamers.
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank alexhB1644SZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2016 via mobiele applicatie

Met de feestweek geweest en was erg gezellig. Binnen 5 minuten op het strand en de gezelligheid en toch rustig gelegen. Schone kamers en lekker balkon. Hadden de deluxe studio. Groot zat voor 2 personen. Aardig personeel en zelfs iemand die Nederlands spreekt. Je kan er ook goedkoop wat eten of drinken als je niet weg wil. Zijn ook al gerenoveerde kamers en mochten er 1 zien dus volgend jaar gaan we daar voor!! Mensen die klagen over geen balkon of 3x per week handdoeken of betalen voor airco moeten goed lezen want dat staat allemaal vermeld. En de prijs is zeker niet duur!!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Margret Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2016

Zeer gehorig door schuiven van meubels, sanitair ruis en luidruchtige gasten. Matige schoonmaak. Dekbed vol grote gele vlekken. Airco moet apart voor betaald worden €5.- /dag. Gratis wifi en twee Nederlandse zenders. Goede ligging zonder parkeer gelegenheid.

Kamertip: Zo hoog mogelijk.
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Peter K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken