Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (375)
Beoordelingen filteren
375 resultaten
Waardering van reizigers
206
102
36
15
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
206
102
36
15
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 375 beoordelingen
Beoordeeld op 15 november 2018

Leuk hotel, op een leuke plaats gelegen.
Ontbijt was prima, service, dik OK.
Tof zwembad met voldoende ligstoelen omheen.
één minpuntje, de bar was niet geopend tijdens de periode dat wij er verbleven.

Kamertip: Betaal iets meer voor een kamer met zee/zwembad zicht. Het loont echt de moeite!
Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Meander60332614004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2018 via mobiele applicatie

Wij zijn hier geweest van 16-4-2018 tot 23-4-2018.
We hadden het geboekt om dat het gay vriendelijk was...
Nou je kan beter zeggen super gay en hetro vriendelijk...
Personeel in restaurant kijkt dwars door je heen zien alleen de spanjaarden zelf.
Op 1 meisje na die in het restaurant werkt, daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen super vriendelijk en behulpzaam spanjaard of niet.
De eerste nacht heel de nacht wippende mensen om je heen verschrikkelijk!
De muren zijn van gipsplaten dus je hoor echt alles...
Bij het zwembad is het gezien en gezien worden.
Lekker allemaal aan elkaar zitten vond het te walgelijk voor woorden.
Bij uitchecken werd er niet gevraagd als ee het naar ons zin hebben gehad begonnen gelijk over geld, voelde me daar zo niet welkom....
Ook bij het zwembad knetterhard de muziek aan terwijl er heel weinig mensen lagen...
Ik zal hier zeker niet meer heen gaan...
Want alles stond al in teken voor het gay feest wat 29-4-2018 daar begint dus alles moest opgenknapt worden en wij zaten daar in de rot herrie ervan..
Nee voor ons was het geen doen...
Te vulgair voor woorden als je daar van hou leuk...
Maar voor de hetro stellen (vooral wat oudere mensen) vond ik het echt bizar.
De kamers zijn wel mooi maar de wanden super dun.
Dus wees gewaarschuwd

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank pascaldQ7232VW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marcos H, Director de Relaciones con Clientes van Pierre & Vacances Residentie Torremolinos Stella Polaris, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 april 2018

Beste Pascal,

Bedankt voor uw komst naar Hotel Ritual Torremolinos en wat vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons. Zoals u van te voren al wist is ons hotel gefocused op de LGTBI-klant.

Uw lage score is helaas niet te begrijpen als u onzde gemiddelde score bekijkt.

Met vriendelijke groet,

David van Geel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2017

wat een enorm leuke sfeer in het hotel,schoon en ruim van opzet. Mooi gerenoveerd. Crew is uitermate vriendelijk , service with a smile. Alles op loopafstand. Zeer geschikt voor alleen reizende gay's ook . Ik heb het enorm leuk gehad in torremolinos en kom snel weer terug.Een nieuwe stek voor mij erbij !

Kamertip: zwembad/zeekant mooi uitzicht maar volop zon,achterkant leuk uitzicht op vrijwel autovrije straat....schaduwkant.
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Henryvdp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2017

We verbleven met 3 personen 5 dagen in Ritual.
Het hotel zelf is qua ligging super. Dicht bij het strand en de uitgaansbuurt.
Ook het concept op zich (adults only, gay gericht) is leuk...

Ons verblijf is vooral in het begin tegengevallen. De taxiservice van het hotel was reeds vertrokken bij de luchthaven en de situatie die erop volgde verliep alles behalve professioneel...(Het zou onze fout zijn, na de landing wachten ze blijkbaar 30 minuten, bellen dan 1 maal en vertrekken... Door langere wachttijd bij de bagage en mobiel in vliegstand waren ze net 7 minuten weg...) Het personeel wist amper hoe te reageren, hier merk je dat het personeel of nieuw is, of gewoon nog training nodig heeft...
Een brief met de melding dat ze de transfer niet zouden aanrekenen als 'geste' vond ik er persoonlijk al helemaal over.

Ander personeel is dan wel super vriendelijk (vooral rooftop en cleaning)
We hadden een kamer met een douche zonder scherm, maar de laatste dag is dit wel geplaatst dat het water niet over heel de badkamer loopt...
Kamers zijn vernieuwd, maar blijven basis.
Water of cava was leuk geweest bij aankomst. Het poetsen van de kamer zelf kan ook beter maar dat zijn details...

Rooftop met zwembad en bar is leuk, enorm relax.
Ook de spa beneden is geweldig. Enorm mooi en clean, wel weinig lockers en niet afsluitbaar. Heb 2 maal massage genomen en die was ook prima maar prijzig (55 euro/uur lijkt me aan de hoge kant voor Torremolinos)

Hebben niet ontbeten of gegeten in het hotel, op een salade na, die was prima!
Drankjes zijn ook goed, niet te duur. Enkel de cocktails waren veel te zwaar/sterk (alcohol) al merkte ik later dat het overal in Torremolinos wel de gewoonte is om niet zuinig te zijn met sterke drank...
We lieten telkens de drankjes op de kamernummer zetten. Dit was soms vervelend omdat het personeel dan vaak moet vragen achter de juiste nummer wat soms tot verkeerde kamernummers leidde en langere wachttijden omdat het ook getekend moest worden. Hier zou het makkelijk zijn dat je met de kamersleutel kan 'inloggen' bij de bar, lijkt me voor het personeel makkelijker.

Goed hotel met veel potentieel en een goed concept maar het mag wel op een aantal punten bijgestuurd worden.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank TommmL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 21 september 2017

Bedankt voor het geven van uw mening over ons hotel op Zoover!
Het doet ons een groot plezier te kunnen lezen dat u heeft genoten van uw verblijf en van Hotel Ritual Torremolinos.
We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel!

David van Geel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2017

super gezellige gay bestemming, juiste mix van gasten van alles wat, top bediening, goede kamers heel veel sfeer en gezelligheid.
Beneden normaal zwembad met bediening en goede muziek, op het dak en klein zwembad met naakt recreatie.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank adhaenraets
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 21 augustus 2017

Bedankt voor het geven van uw mening over ons hotel op Tripadvisor.

Het doet ons een groot plezier te kunnen lezen dat u heeft genoten van uw verblijf en van Hotel Ritual Torremolinos.

We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

David van Geel
Sales Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken